Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games

Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod]
Keperluan: 4.0.3 dan ke atas
Gambaran: Armadillo Adventure adalah Brick Breaker & Demolition Game for Free.

 JoXlPYn7ccIH2U97eeYLG3cD4L6Hw3lCupHVUk-z "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/JoXlPYn7ccIH2U97eeYLG3cD4L6Hw3lCupHVUk-zvm-Fhw0xBRcX1M5BqW4ZNqSro1w=w2490-h600 "width =" 338 "/> [19659005] Permainan KMD mewakili permainan bola baru untuk bermain dengan peta & tahap yang berbeza. Pernahkah anda melihat armadillo? Armadillo dapat memperoleh bentuk bola semasa pemutus bata klasik untuk memusnahkan permen dan mengumpul semua bintang untuk mendapatkan kelebihan dan kekurangan.</p><p> Setiap tahap tunggal mempunyai kesukaran yang berbeza yang memecah blok, memusnahkan raksasa, dan mempertahankan dunia melawan raksasa dan pasukannya.</p><p> Pemutus batu bata kami Armadillo mempunyai beberapa pergerakan khas dan kuasa, seperti ketika anda menggeser bar kayu di bawah keras, Armadillo dapat bertukar menjadi bentuk lengkung baru untuk menghancurkan lebih banyak batu bata. Sebagai permainan KMD, Kami ingin mencipta permainan Arkanoid dengan versi baru Dunia kontemporari.<br /> Ciri-ciri</p><p> ;</p><p> – Permainan pemecah batu bata Pengembaraan Armadillo mudah untuk bermain meleret blok untuk memberikan bola, di mana batu bata di sana untuk memusnahkan. <br /> – Anda akan mempunyai 3 kejutan besar dan banyak kejutan dalam permainan. Mereka boleh positif dan negatif membantu anda semasa permainan. <br /> – Anda boleh mengumpulnya dengan kristal yang anda dapati atau membelinya di pasaran. <br /> – Melewati setiap peta tunggal yang akan menjadi lebih sukar dan sukar untuk menyebarkannya. Gunakan kuasa anda dengan betul. <br /> – Bata permen boleh ditunjukkan dengan berbeza, anda akan melihat dalam permainan. <br /> – Dalam permainan survival tanpa akhir ini, anda hanya mempunyai 10 nyawa untuk bermain. Walau bagaimanapun, anda boleh meningkatkan kehidupan anda untuk melihat tahap baru.</p><p> * Armadillo menjalankan satu rahsia dari permainan lain seperti pemutus bata. Anda harus berhati-hati semasa anda menggesek blok kerana jika anda memukul armadillo dari kanan dan kiri. Armadillo mempunyai pukulan kurva untuk memusnahkan lebih banyak bata.</p><p> Hancurkan skor rakan Facebook anda dan buktikan bahawa anda lebih baik daripada mereka! Lihat skor anda dalam senarai rakan Facebook atau Negara atau Dunia anda dengan pemain pemutus bata terbaik. Semua pemutus bata akan merobohkan blok untuk bersenang-senang untuk tidak berhenti! Permainan batu bata Arkanoid yang terbaik!</p><p> Sila semak dan tulis kami untuk memberitahu kami apa yang kami perlukan untuk memperbaiki. Jangan teragak-agak untuk menulisnya.</p><p> Ikut kami:</p><p> Web: <a href= http://www.kmdgames.net
Facebook: https://www.facebook.com/kmdgames

APA YANG BARU

– Tambah parkours & tahap baru
– Dunia baru dibuka
– Peningkatan prestasi

Mod:
– Kehidupan tanpa had
– Unlimited Crystal
– Boosters Unlimited
– Tiada AD

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kmdgames.ArmadilloBrickBreaker 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/q8w40p8nmbno

Cermin:

http://suprafiles.net/z278d3re8ktw

.
Offline mod Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games Full Pro

Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games

Adventure Sweet Willy Wonka's -A Match 3 Game v1.1.784 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Kunci kilang adalah milik anda! Melangkah ke Kilang Coklat kegemaran anda sepanjang masa untuk permainan tidak seperti yang lain.

 -qE3rnAXLDNErOZC88qHzoc8g8m2uMa59oQlwKmN "class =" ipsImage "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/-qE3rnAXLDNErOZC88qHzoc8g8m2uMa59oQlwKmN5bM77s0jazgwM2PWs-w4nCabQyo=w2490-h450 "width =" 720 "/> [19659005] teka-teki lengkap dengan Encik Willy Wonka sendiri sebagai panduan anda, untuk menyesuaikan Kilang Coklat untuk pembukaan semula besarnya. Menggabungkan keseronokan menukar perlawanan 3 dengan kreativiti penyesuaian semasa anda membuka kunci ikonik dan tidak pernah sebelum dilihat bilik. Mengalahkan teka-teki untuk mendapatkan hebat power-up dan maju melalui kilang. Tidak peduli jika anda mempunyai beberapa minit atau beberapa jam untuk menikmati keseronokan yang hampir sama, Adventure Sweet Willy Wonka adalah permainan 3 perlawanan sempurna untuk membantu anda melarikan diri ke dunia penciptaan anda.</p><p> Selesaikan keajaiban Kilang Coklat Willy Wonka dengan pertandingan scrumdiddlyumptious 3 ciri-ciri:</p><p> • Menakluk teka-teki untuk membuka kunci dan menyesuaikan ruang yang banyak yang tidak dapat dilupakan di Kilang Coklat yang terkenal, termasuk Bilik Coklat, Wonkavision Studios, dan Bilik Fizzy Lifting Drink, serta yang baru, tidak pernah dilihat di bilik kilang.</p><p> • Muzik dan watak abadi – termasuk Oompa Loompas, Charlie, Veruca Salt, Mike Teevee dan seluruh kru dalam permainan coklat hebat!</p><p> • Mengumpul Beg Gula untuk membuat bahan bakar bahan-bahan gula-gula yang luar biasa seperti mesin Scrumdiddlyumptious yang jarang ditemui, dan dapatkan power-up yang berubah-ubah!</p><p> • Rayakan filem klasik dengan acara khas yang terhad masa.</p><p> • Bersaing dan bekerjasama dengan rakan dan keluarga anda untuk melancarkan Violet Beauregarde untuk keselamatan, menyusun Veruca Salt di bawah pelongsor yang betul, dan menyelamatkan Augustus Gloop dari paip coklat!</p><p> • Memuaskan gigi manis anda dengan permainan gula-gula yang menarik ini.</p><p> • Lihat kilang seperti tidak pernah sebelum – dalam 3D! Hanya miringkan peranti mudah alih anda untuk menggeser sudut kamera permainan atau mengezum masuk untuk menonton Oompa Loompas keras di tempat kerja!</p><p> • Ambil kesempatan dari mod luar talian, dan mainkan perlawanan kegemaran anda tiga permainan pada bila-bila masa, di mana saja, sama ada anda mempunyai sambungan internet atau tidak.</p><p> • Uji kemahiran menyelesaikan teka-teki anda dalam permainan yang hampir sama percuma ini!</p><p> Muat turun perlawanan kami 3 permainan teka-teki! Puaskan keinginan gula-gula anda dan muat turun permainan teka-teki ajaib 3 ini!</p><p> Permainan ini bebas untuk bermain; Walau bagaimanapun, pembelian dalam apl tersedia untuk kandungan tambahan dan mata wang dalam permainan. Pembelian dalam aplikasinya berkisar antara $ 0.99 hingga $ 99.99 USD. <br /> Penggunaan aplikasi ini ditadbir oleh Syarat Perkhidmatan Zynga, ditemui di <a href= http://www.zynga.com/legal/terms-of-service.

Untuk maklumat tentang bagaimana Zynga menggunakan data peribadi, sila baca dasar privasi kami di http://www.zynga.com/privacy/policy.

Mod:
– Kehidupan tanpa had
– Boosters Unlimited

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.wonkamatch 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/pkzy3uc4r6fz

Cermin:

http://suprafiles.net/72c4g5p3w58o

.
Offline mod Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games Full Pro

Wild Things: Animal Adventure v5.4.400.805011414 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Wild Things: Animal Adventure v5.4.400.805011414 [Mod] – Android Games

Angry Birds Blast v1.6.0 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Tinjauan: Main permainan Angry Birds ketukan-ke-perlawanan semua-baru! Babi telah menangkap Angry Birds dalam belon berwarna-warni! Melompat belon yang sesuai untuk menetapkan burung-burung percuma dan menghentikan babi dalam pengembaraan-teka-teki kecanduan ini.

Pada Ia Lagi
Gunakan kemahiran belon-peledakan anda untuk mengalahkan babi di lebih daripada 250 peringkat menyeronokkan! Cari cara paling bijak untuk menyelesaikan teka-teki, retak skor tinggi, dan dapatkan tiga bintang di setiap peringkat.

Boosters Balloon-Bursting
Gunakan penyokong untuk meletupkan belon, kaca, kayu dan banyak lagi! Padan gelembung 5, 7, atau 9 untuk membuat roket, bom, dan senjata laser! Menggabungkan penggalak untuk kombo yang lebih dahsyat.

Cabaran harian
Sertai cabaran harian untuk mengosongkan seberapa banyak babi yang anda boleh dan mendapat ganjaran dan penggalak. Letakkan lebih banyak babi untuk mendaki papan pendahulu global dan sampai ke puncak.

Fun with Friends
Sambungkan ke Facebook dan tantang rakan-rakan anda. Lihat siapa yang lebih baik membebaskan burung, dan dapatkan bantuan daripada sahabat anda dalam perjalanan anda untuk menghentikan orang-orang babi sedih ini!

Ciri-ciri:
Angry Birds memulakan pengembaraan teka-teki baru!
Main lebih 250 tahap menyeronokkan – dengan lebih banyak ditambah sepanjang masa
Mudah untuk mengambil dan bermain bila-bila masa! Menggoda otak anda dengan permainan yang mencabar & strategik
Gunakan penggalak dan power-up yang menakjubkan termasuk slingshots, roket, senapang laser dan bom
Main cabaran harian dan mendapat ganjaran dan penggalak
Sambung ke Facebook dan bermain dengan rakan-rakan!
Dapatkan 3 bintang dengan skor tinggi dan tuntut tempat anda di papan pendahulu global

—————-

Perlu bantuan? Lawati halaman sokongan kami, atau hantarkan mesej kepada kami! https://support.rovio.com/

—————-

Blast Burung Marah! adalah percuma untuk dimainkan, tetapi terdapat pembelian dalam aplikasinya yang tersedia. Sama ada jalan, anda akan mempunyai letupan! Dapatkannya? Saya akan melihat diri saya …

Syarat Penggunaan: http://www.rovio.com/eula
Peralatan Privasi: http://www.rovio.com/privacy

APA YANG BARU

Terus letupan melalui musim bunga dengan banyak perkara baru yang menyeronokkan!
– ALBUM FOTO BARU! Matlamat lengkap setiap bulan untuk mengisi album foto anda dan memenangi ganjaran!
– HIDUP TERHAD! Untuk semua orang, setiap hari Isnin.
– PERISTIWA BERKOMUNIKASI KOMUNITI! Anda memilih apa yang akan kami mainkan, semak halaman Facebook kami …
– LEADY MIGHTY! Mendaki liga. Menangkan hadiah. Plus, adakah loceng perkahwinan saya mendengar?
– TAHAP BARU! Setiap Isnin tentu saja!

Hacks:
– Plus 100 Moves (Kerja Dalam Talian)

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.blast

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/5u76z0m4dkcf

Cermin:

https://dailyuploads.net/c6l0v6n4azlf

https://upload4earn.org/il1y1jwebubj

.
Offline mod Wild Things: Animal Adventure v5.4.400.805011414 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Wild Things: Animal Adventure v5.4.400.805011414 [Mod] – Android Games Full Pro

Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games

Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod]
Keperluan: 4.0.3 dan ke atas
Gambaran: Match Candies Magical dengan OVER 5 JUTA PELAYAN DUNIA!

 b18Tn3aqarTMhBEhHx3aUyCdCkHH3cbf3s1MehaO "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/b18Tn3aqarTMhBEhHx3aUyCdCkHH3cbf3s1MehaOdIokQfyozAZf8klOgIx-sRzx2w=w2471-h600 "width =" 338 "/> [19659005] Cabar diri anda kepada beribu-ribu dari PUZZLE DELICIOUS dalam permainan GAME MATCH MAGIC 3 yang mengagumkan! Bergabung dengan Candice, seorang penyihir perantis, dan Cookie, anak kucing yang comel, melalui sebuah tanah yang indah di perayaan manis! Dari kegilaan marshmallow ke air terjun coklat, cari pengembaraan yang paling tasti!</p><p> Nikmati GAME PERCUMA ini dengan anda sendiri atau dengan kawan-kawan, dengan menyesuaikan permen berwarna-warni yang menarik, dan kraf kerajinan untuk meletupkan jalan ke bahagian atas! Melatih otak anda dengan pelbagai teka-teki yang membingungkan, melancarkan bunga api yang memukau, dan MENANGKAN HADIAH MENCARI! Putar roda harian untuk menuntut ganjaran percuma dan meningkatkan kemajuan anda ke peringkat seterusnya.</p><p> MUAT TURUN SEKARANG DAN SENANG:</p><p> • 1,000 peringkat hebat yang menyeronokkan! <br /> • Melarikan diri ke dunia candilicous yang menetas dengan kek krim, jeli berair, soda manis, dan lollipop yang indah! <br /> • Buka kunci penampilan baru yang manis dengan Wardrobe Wardes! <br /> • Mengelakkan penyihir rumit, Trixie, dalam pertempuran gula-gula ajaib! <br /> • Sambung ke Facebook untuk menyegerakkan kemajuan anda di seluruh peranti! <br /> • Jejaki dan bandingkan kemajuan anda dengan rakan Facebook anda!</p><p> Lawati <a href= https://craftycandy.zendesk.com jika anda memerlukan bantuan!

Ikuti kami untuk mendapatkan berita dan kemas kini;

facebook.com/CraftyCandy
Twitter @CraftyCandy
http://Outplay.com/

Bersenang-senang bermain Candy Krafty!

APA YANG BARU

Crafty Candy mendapat rupa baru yang manis! Kini lebih mudah untuk mengikuti keseronokan!

Menara swirling sponge yang penuh dengan krim kelihatan sebagai Candice bergerak melalui peninggalan Red Velvet. Penuaian yang beraneka daripada strawberi bersalut gula kemudian muncul di dalam peri buah tanah.

– 20 tahap baru dalam Reruntuhan Merah Velvet!
– Lebih 20 lagi datang dalam Strawberry Fields!
– 2,450 peringkat hari ini, 2,470 minggu depan!

Hacks:
1.) Kerajinan tak terhingga + (bermain lvl 15 yang lalu)
2.) pembelian booster +

(+) semua item bernilai tinggi

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outplayentertainment.candywitch 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/qxj10ei7mcef

Cermin:

http://suprafiles.net/ihkqx0efzhtu

https://dropapk.com/7w3m1jevwprz

.
Offline mod Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games Full Pro