Fairway Solitaire Blast v2.8.33 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Fairway Solitaire Blast v2.8.33 [Mod] – Android Games

Fairway Solitaire Blast v2.8.33 [Mod]
Keperluan: 4.0 dan ke atas
Tinjauan: Mainkan salah satu permainan kad percuma tertinggi dengan kelainan dan cabaran di setiap tangan solitaire! Kumpulkan hadiah dan power ups, meneruskan pencarian, bermain Cabaran harian, bersaing dalam kejohanan, dan banyak lagi!

 2kFQ3-3e6u1tIXD0DUlmojFrsYQKaPEEWzDrEClq "class =" ipsImage "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/2kFQ3-3e6u1tIXD0DUlmojFrsYQKaPEEWzDrEClqxnQMT1bN50UzlwPCGD0exEC_dO4=w2476-h450 "width =" 720 "/> [19659005] Peraturan adalah mudah! Anda bermain satu kad yang lebih tinggi atau lebih rendah untuk membersihkan papan, tetapi kombinasi yang membingungkan akan menjadikan anda menggunakan otak anda untuk mengalahkan setiap cabaran! Anda akan sentiasa ada sesuatu yang menyeronokkan untuk dilakukan di Blast Solitaire dengan beratus-ratus tangan kad yang berbeza dimainkan Menikmati permainan solo atau menonton perkembangan rakan anda apabila dihubungkan melalui Facebook! Beat Daily Challenges, mencari koleksi untuk memenangi hadiah yang menyeronokkan yang meningkatkan strategi dan permainan, dan bersaing dengan pemain lain atau rakan Facebook anda apabila anda menyertai kejohanan</p><p> Melangkaui solitaire Klondike dan mencabar otak anda dengan menggunakan strategi dan logik dengan permainan kad Blast Solitaire! Gunakan kuasa sehingga kad untuk strategi bagaimana untuk mengalahkan setiap cabaran tahap. Kuasa khas sehingga kad akan membiarkan anda membatalkan bergerak, menembak kad di luar papan, flip kad antara hitam dan merah, shuffle kad, menembak beberapa kad di luar papan, dan banyak lagi!</p><p> Jika anda menikmati solitaire ditambah cabaran permainan seperti Mahjong, carian perkataan, dan teka-teki, maka anda akan suka Blast Solitaire! Blast adalah solitaire, tetapi lebih lagi! Lebih mencabar daripada Solitaire Spider, lebih seronok daripada Solitaire Pyramid, dan lebih menarik daripada solitaire sel percuma!</p><p> McDang, Anak! Jangan hanya bermain solitaire, mempunyai BLAST!</p><p> Dengan memuat turun permainan ini, anda bersetuju dengan dasar privasi kami: <a href= http://www.bigfishgames.com/company/privacy.html; dan syarat penggunaan: http: // www.bigfishgames.com/company/terms.html

CIRI-CIRI:
Ganjaran untuk kejayaan anda dalam permainan
Cabaran harian
Pertandingan Khas pelbagai kesukaran
Koleksi untuk memenangi hadiah!
Ganjaran untuk kemajuan dan pencapaian anda
Tidak ada tikungan! Akhir sekali permainan yang anda dapat lihat pada skrin kecil
700+ peringkat dengan lebih banyak lagi cara!
Kad "bonus" istimewa untuk membantu strategi anda untuk bergerak seterusnya
Leaderboards untuk melihat rakan-rakan anda dan skor mereka apabila anda menyambung melalui Facebook
Yang serupa tetapi lebih menarik, mencabar, dan menyeronokkan daripada Classic Klondike, Spider, Piramid, atau Free Cell solitaire
Kemajuan yang disimpan anda boleh terus pada mana-mana peranti apabila anda login dengan akaun anda. Jangan lupa menggunakan Facebook supaya anda dapat mencari kemajuan rakan anda juga!

Ikut kami di Facebook! https://www.facebook.com/FairwaySolitaireBlast

Mengalami masalah? Sila lawati https://www.bigfishgames.com/help/fairwaysolitaireblast

APA YANG BARU

Blastimizations termasuk:

• Pepijat terbenam (tiada pepijat sebenar yang dirugikan dalam pencucuh kata)

Terima kasih kerana maklum balas dan sokongan berterusan, dan permainan gembira!

Jika anda suka permainan ini, sila ambil masa untuk menilai / menyemaknya.

Hacks:
1.) Hidup +
2. semua powerups + (dibuka pada peringkat 6)
3.

(+) tak terhingga

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.bigfishgames.fairwayrevengegooguniversalf2p 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/kcxaqonupqoz

Cermin:

http://suprafiles.net/79n6k0l2skdq

.
Offline mod Fairway Solitaire Blast v2.8.33 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Fairway Solitaire Blast v2.8.33 [Mod] – Android Games Full Pro

Toy Blast v5026 (Mod) – Android Games

Free Unduh Download Toy Blast v5026 (Mod) – Android Games

Toy Blast v5026 (Mod)
Keperluan: 2.3 +
Gambaran: PERMAINAN PUZZLE MATCHING MIXING DENGAN POWER MAGIC DAN BOOSI!

 4FNtGog2q0WDaf5VS-ba46UiBQrjk4J_1J36MgLt "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/4FNtGog2q0WDaf5VS-ba46UiBQrjk4J_1J36MgLtzApatXn40j0DBRb681Rww4BC0Lk=w2487-h600 "width =" 338 "/></p><p> ♥ Join dunia yang menyeronokkan Amy dan membantu mengumpul mainan berharganya! ♥</p><p> Padankan dua atau lebih blok warna yang sama untuk membersihkan tahap dan kumpulkan mainan dari mana mereka terjebak. Tetapi sila berhati-hati! Ia tidak mudah untuk menyimpan semua mainan semasa bergerak anda terhad! Bakat anda dalam menyelesaikan teka-teki akan menjadi alat terbaik anda semasa bermain permainan ketagihan super ini. Tidak ada lagi permen yang menghancurkan, memecah berlian, mencocokkan kue atau perladangan. Bust blok dan nikmati pengembaraan yang berwarna-warni ini!</p><p> Cari dunia Amy untuk senyumannya. Main dengan mainan manis yang akan menarik anda ke dunia yang menyeronokkan Amy. Crunch semua kiub berwarna yang sama dengan menggunakan pelbagai penggalak seperti ledakan bata-busting, power-up yang boleh dicas semula dan banyak lagi!</p><p> Ciri-ciri Blast Toy:</p><p> ● Grafik yang menakjubkan dan permainan yang unik <br /> ● Semua jenis mainan yang paling hebat; kereta, roket, anak patung, haiwan boneka dan banyak lagi … <br /> ● Banyak peringkat dengan teka-teki yang menarik <br /> ● Pelbagai penggalak di sepanjang jalan untuk membantu Amy; kekosongan, latihan, baldi, kuas cat, tnts, rotor dan sebagainya … <br /> ● Ganjaran spektakuler dan bonus tambahan dikunci selepas tahap lulus <br /> ● Mudah dan menyeronokkan untuk bermain tetapi mencabar untuk menguasai <br /> ● Leaderboards Facebook bersaing dengan kawan-kawan dan pesaing anda! <br /> ● SELESAIKAN SELESAI UNTUK MENGURUS</p><p> APA YANG BARU</p><p> Sudah tiba masanya untuk kemas kini perayaan baru!</p><p> – PLAY 20 TAHAP BARU! Bawa hadiah anda dan berkumpul di sekeliling mezbah, sudah tiba masanya untuk menghormati roh nenek moyang. Ia adalah Dia De Muertos, hari kematian! Kami akan memperingati ahli keluarga yang meninggal dunia dan membuat mereka merasa aman, ketika mereka melawat kami pada masa istimewa tahun ini.</p><p> Pastikan untuk mengemaskini versi terbaru Toy Blast untuk kandungan terbaru. Dalam setiap 2 minggu, kami membawa episod dan tahap baru. Datang dan sertai keseronokan!</p><p> Mod: <br /> – Kehidupan tanpa had. <br /> – Syiling tanpa had. (Sekarang Kerja) <br /> – Boosters Unlimited. <br /> – 99 Bergerak Par Level</p><p> <strong> Aplikasi ini tidak mempunyai iklan </strong></p><p> <span style= Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.peakgames.amy 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/u1ea0ahtphw3

Cermin:

http://suprafiles.net/3j9iitky7sn8

.
Offline mod Toy Blast v5026 (Mod) – Android Games Latest Version
Mod free Toy Blast v5026 (Mod) – Android Games Full Pro