Bubble Island 2 – Pop Shooter v1.37.17 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Bubble Island 2 – Pop Shooter v1.37.17 [Mod] – Android Games

Bubble Island 2 – Pop Shooter v1.37.17 [Mod]
Keperluan: 4.1+
Gambaran: Penembak gelembung dengan POP! Francisco dengan bantuan kawan-kawan semua bintang. Gunakan kemahiran anda untuk mengukur pukulan yang sempurna dan membuat tindak balas rantaian yang luar biasa dari buah dan sayuran.

 yn2nRd1LxV0yk4TCuZ4Rm7tIrk61LWlaAgQUxdcD "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/yn2nRd1LxV0yk4TCuZ4Rm7tIrk61LWlaAgQUxdcD35Zi2GiY7si-H6iSl2uC3VcbNZM=w2484-h600 "width =" 338 "/> [19659005] Lebih daripada sekadar penembak buah, letakkan matlamat anda untuk ujian dengan teka-teki yang tidak pernah anda lihat sebelum ini, masing-masing dengan seratus cara yang berbeza untuk menang. Bolehkah anda mendapatkan buah dan sayuran jatuh untuk memberikan keju semulajadi semua tenaga yang mereka perlukan?</p><p> Rebuild San Francisco, tingkatkan tahap, dan berteman dengan kawan pembina untuk membantu anda dalam perjalanan anda. Lihatlah bandar yang masih hidup semasa anda membina semula, dengan kawan-kawan baru, monumen baru dan bahkan fakta dunia nyata mengenai San Francisco.</p><p> APA YANG REACTION ANDA? <br /> BIG BANG – Pilih pukulan yang sempurna dan berikan reaksi rantaian yang luar biasa untuk mengetuk bandar! <br /> SKILL SHOT – Dengan banyak jenis permainan, dan beratus-ratus misi, selalu ada cara baru untuk bermain <br /> TEMAN FAST – Berkawan dengan watak-watak yang mesra di perjalanan anda melalui bandar <br /> 'FRISCO AL FRESCO – Membina semula monumen, lihat San Francisco menjadi hidup dan membuka kunci fakta yang mengagumkan tentang City.</p><p> Bekerjasama dengan Rico Raccoon untuk penembak teka-teki berasaskan kemahiran semua hari ini!</p><p> APA YANG BARU</p><p> BUG BASH! – Kami mengambil rehat dari teka-teki yang muncul untuk memancarkan beberapa bug niggly di Bubble Island 2, jadi semuanya perlu berjalan lebih baik sekarang. <br /> ANDA SANGAT AWAL! – Terima kasih banyak untuk semua ulasan, penilaian dan sokongan anda. Pastikan mereka datang, dan marilah kita tahu apa yang anda mahu lihat seterusnya!</p><p> Hacks: <br /> 1. Kehidupan tanpa had <br /> 2. Syiling Tanpa Hadaran <br /> 3. Boosters Unlimited <br /> 4. Nilai Tomato Tinggi Per Tahap</p><p> <strong> Aplikasi ini tidak mempunyai iklan </strong></p><p> <span style= Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.wooga.bubbleisland2 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/4ponhki5zlps

Cermin:

http://suprafiles.net/b7ljp8x33dx2

.
Offline mod Bubble Island 2 – Pop Shooter v1.37.17 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Bubble Island 2 – Pop Shooter v1.37.17 [Mod] – Android Games Full Pro

Bubble CoCo v1.7.5.1 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Bubble CoCo v1.7.5.1 [Mod] – Android Games

Bubble CoCo v1.7.5.1 [Mod]
Keperluan: 2.3 dan ke atas
Gambaran: Pop cara anda untuk menyelamatkan anak-anak CoCo dalam pengembaraan menembak gelembung ini!

 oz2uU4mfbq1DcCle5an_cRsFEWiWI__ixMGY7Z8S "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/oz2uU4mfbq1DcCle5an_cRsFEWiWI__ixMGY7Z8Sz_04ti3_rZEgizNiO0yRv80CvQ=w2485-h600 "width =" 338 "/> [19659005] CoCo terjaga sepanjang malam mencari anak ayamnya tidak dapat ditemui! Tetapi pelakunya boleh menjadi tidak lain daripada Fox yang licik! Bantuan CoCo menyelamatkan anak ayamnya dan mengajar rubah licik pelajaran! Dengan katapel di tangan, panduan gelembung untuk membawa bayi CoCo kembali ke keselamatan !</p><p> CAPTIVATING AND CHAMPAGING GAMEPLAY! <br /> Tembak melalui gelembung dalam beratus-ratus tahap untuk menyelamatkan anak-anak, labah-labah squish, dan mengalahkan rubah! Tetapi berhati-hatilah, kerana Encik Fox telah menubuhkan banyak perangkap seperti gelembung lendir untuk menghalang anda daripada mencapai matlamat anda!</p><p> PENGUNGKAPAN MENARIK ITEM! <br /> En. Fox tidak sepadan dengan anda dengan pelbagai barangan dan penggalak yang terdapat di Bubble CoCo! Hantar dia terbang dengan barang-barang seperti Rocket, atau memberinya kejutan yang baik dengan penggalak seperti Bubble Lightning!</p><p> SCENERY SPECTACULAR! <br /> Terokai dunia yang indah dengan CoCo kerana dia menetapkan pada usaha untuk mengajar rubah satu atau dua perkara tentang bermain-main dengan anak ayamnya!</p><p> PERLU SELESAIKAN SELESAI! <br /> Main dengan rakan-rakan hanya dengan log masuk ke Facebook atau menyambung ke Permainan Google Play!</p><p> GANTI ANDA TIDAK TIDAK INGIN MISS! <br /> Nikmati lebih banyak ciri dan merawat istimewa di Bubble CoCo dengan log masuk ke Facebook!</p><p> SETIAP APA-APA AKHIR, di mana-mana! <br /> Bubble CoCo boleh dimainkan tanpa sambungan internet, jadi anda boleh memainkan permainan kegemaran anda di telefon atau tablet anda bila-bila masa anda mahu, di mana sahaja anda mahu!</p><p> APA YANG BARU</p><p> * Bonus April! <br /> – Kami mempunyai bonus istimewa untuk semua orang pada bulan April! Bermain setiap hari untuk mengumpul bonus. Sekiranya anda bermain selama 7 hari berturut-turut, ada bonus besar yang menunggu anda!</p><p> * Jewel Accrual menambah! <br /> – Hedgehog telah menyediakan pakej hebat ini! Dengan ini, anda boleh mendapatkan Jewels setiap hari! Semak ia dalam permainan sekarang!</p><p> Hacks: <br /> – 100 Moves. <br /> – Kehidupan Tanpa Had. <br /> – Syiling Tanpa Had. <br /> – Permata Tanpa Had. <br /> – Boosters Unlimited.</p><p> <strong> Aplikasi ini tidak mempunyai iklan </strong></p><p> <span style= Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cookapps.bubblecoco 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/ythbil0141a8

Cermin:

http://suprafiles.net/pzpxsrrv2wg5

https://dropapk.com/9bxwpq3fvblj

.
Offline mod Bubble CoCo v1.7.5.1 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Bubble CoCo v1.7.5.1 [Mod] – Android Games Full Pro