Pet Rescue Saga v1.140.9 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Pet Rescue Saga v1.140.9 [Mod] – Android Games

Pet Rescue Saga v1.140.9 [Mod]
Keperluan: 2.3+
Gambaran: Pet Rescue Saga, dari pembuat Candy Crush Saga & Hero Farm Saga!

 3OSjIjUlQYwtYOiFZg_ALZVJZwLe - ZAL2zuBSRZ "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/3OSjIjUlQYwtYOiFZg_ALZVJZwLe--ZAL2zuBSRZAGyz_CwFUt41YymTXOaDiTbEin-Z=h600 "width =" 360 "/></p><p> Padankan dua atau lebih blok warna yang sama untuk membersihkan tahap dan simpan haiwan peliharaan dari Petrus Petak jahat! Gerak-gerak adalah terhad sehingga merancang dengan berhati-hati. Kemahiran teka-teki anda akan diuji dengan jam blok menghantui kesenangan!</p><p> Ambil Saga ini membingungkan sahaja atau bermain dengan rakan-rakan untuk melihat siapa yang boleh mendapat skor tertinggi!</p><p> Pet Penyelamat Saga benar-benar bebas untuk bermain tetapi beberapa item dalam permainan seperti pergerakan atau nyawa tambahan memerlukan pembayaran.</p><p> Dengan memuat turun permainan ini, anda bersetuju dengan syarat perkhidmatan kami; <a href= http://about.king.com/consumer-terms/terms

Ciri Penyelamat Pet Saga:
• Grafik menarik dan permainan yang berwarna-warni
• Haiwan peliharaan yang diminati dari semua jenis, anak anjing, kelinci, anak babi dan banyak lagi!
• Berlian, bom meletup, pot cat berwarna-warni, kandang haiwan yang terkunci dan banyak lagi
• Penggalak spektakuler dan ganjaran bonus dikunci selepas banyak peringkat
• Mudah dan menyeronokkan untuk bermain, mencabar untuk menguasai
daripada tahap membingungkan haiwan – lebih banyak ditambah setiap 2 minggu!
• Leaderboards untuk menonton rakan dan pesaing anda!
• Mudah menyegerakkan permainan antara peranti dan membuka kunci ciri permainan penuh apabila disambungkan ke Internet

Sudah menjadi penggemar Saga Penyelamat Binatang? Suka kami di Facebook atau ikuti kami di Twitter untuk berita terkini:
facebook.com/PetRescueSaga
twitter.com/PetRescueSaga

Last but not least, TERIMA KASIH anda keluar untuk semua orang yang telah memainkan Pet Rescue Saga!

APA YANG BARU

Bangun dan bau kopi dalam kemas kini yang baru dibancuh! Ia termasuk:
-Ia episod baru, 'Kampus Kopi'! Dengan 15 TAHAP BARU, sekarang terdapat 2082 tahap keseronokan untuk anda menikmati  :) "data-emoticon =" "height =" 20 "src =" http://android-zone.ws/uploads/emoticons /default_smile.png "srcset =" http://android-zone.ws/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x "title =" :) "width =" 20 "/> <br /> -More misi, cabaran , dan kejutan! <br /> Fakta yang menyenangkan! Tommy the Turtle pernah minum 3 kopi berturut-turut untuk mencuba dan terus berjaga untuk rancangan tv. Dia akhirnya tertidur dan kehilangan rancangannya.</p><p> Mod: <br /> – 100 plus moves <br /> – Kehidupan Infinite. <br /> – Penggalak Infinite (Mesti ada sekurang-kurangnya satu) <br /> – Membuka semua episod.</p><p> <strong> Aplikasi ini tidak mempunyai iklan </strong></p><p> <span style= Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.petrescuesaga 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/njp8bjn6p8vm

Cermin:

http://suprafiles.net/kjukzx2gwqxo

.
Offline mod Pet Rescue Saga v1.140.9 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Pet Rescue Saga v1.140.9 [Mod] – Android Games Full Pro

Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games

Free Unduh Download Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games

Hari Terakhir di Bumi: Survival v1.7.9 [Mega Mod]
Keperluan : 4.1 dan ke atas
Gambaran Keseluruhan : adalah perlawanan MMORPG zombie penembak hidup dan permainan strategi PERCUMA, di mana semua orang terselamat didorong oleh satu sasaran: tetap hidup dan bertahan selagi anda boleh dalam permainan kiamat pasca ini dan menembak zombi mati berjalan.

 vfcxITKa-r9FFYwUB0hLf97jNnI8xtr6cEZQSM_n "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/vfcxITKa-r9FFYwUB0hLf97jNnI8xtr6cEZQSM_ny13ZvBewnRApI0B9YWJ9EzBtKIc=h450 "style =" border-style: none; vertical-align: middle; "width = 800 "/></p><p style= Tidak ada tempat yang tersisa untuk persahabatan, cinta dan belas kasihan. Pandemik virus wabak maut telah menjadikan dunia menjadi zon mati yang penuh dengan zombie yang tidak digenapi. Anda hanya boleh mempercayai diri anda dalam permainan apokaliptik ini yang dijangkiti dengan berjalan kaki zombi mati.

Arahan untuk mangsa:

ZOMBIES DAN ENEMIES di mana-mana!
Anda bersendirian dengan mangsa yang terselamat dan tentera zombi berjalan mati dan lain-lain yang tidak terburu-buru dalam permainan penembak zombie percuma dan permainan strategi. Tembak dan zombi gunship dan lain-lain yang tidak dikalahkan untuk terus hidup dalam permainan kiamat selepas ini atau mereka akan membunuh anda.

JOIN A CLAN DAN GUNSHIP ZOMBIES WITH FRIENDS!
Menembak zombie mati berjalan tanpa bunuh dengan permainan lain yang selamat – ini strategi perang yang berkesan untuk permainan strategi penembak zombie percuma rpg ini. Lebih mudah untuk bertahan dalam permainan wahyu pasca ini dan menembak mati berjalan bersama dengan mangsa yang lain. Jadi gabungkan puak-puak dan zombie gunship sebanyak yang anda boleh!

KEEP CALM DAN KARANGAN! KEJURUTERAAN IS VITAL!
Meningkatkan strategi permainan anda dan kemahiran survivalcraft dan mencipta senjata yang lebih mematikan terhadap zombi dan musuh-musuh yang tidak dilalui. Pilih sasaran dengan bijak dan menembak zombi atau menarik pencetus mati dalam wildfowl untuk mendapatkan makanan.

MENGELUARKAN WILAYAH BARU DAN SELEPAS ZOMBIES!
Cari pangkalan tentera dan kem tentera yang ditinggalkan untuk mencari dan mengambil sumber yang paling berharga dan senjata maut. Jauhkan dari perbatasan zombie dan zombi gunship untuk mendapatkan sumber.

BERHUBUNG DENGAN PLAYERS LAIN!
Gunakan sembang. Maklumat adalah sumber terpenting kedua selepas kehidupan dalam permainan rpg penembak zombie pasca apokaliptik ini. Bergabung dengan puak-puak dan senjata api zombi atau pergi ke serbuan, jelas wilayah baru dari mati berjalan tanpa luka dan gerakkan sempadan zombie.

MENINGKATKAN KEMAHIRAN KEJURUTERAAN DAN STRATEGI ANDA!
Jangkitan penyakit, hewan liar, kelaparan, dahaga dan sejuk boleh membunuh anda lebih cepat daripada tentera yang berjalan mati. Dunia telah menjadi kediaman kejahatan, di mana jangkitan wabak merosot. Dalam apocalypse ini percuma mmorpg zombie survival game sasaran anda sendiri adalah untuk membuat lebih banyak senjata maut, menembak zombie dan cuba untuk bertahan hidup. Survivalcraft sangat penting untuk strategi anda untuk bertahan dalam permainan kiamat pasca ini yang dijangkiti virus wabak dan zombi mati tanpa berjalan.

Pada 2027 jangkitan virus wabak yang tidak diketahui telah menghapuskan sebahagian besar penduduk dunia. Virus ganas dijangkiti jangkitan penyakit maut. Sementara itu, wabak virus baru wabak membawa 80% penduduk. Wabak virus wabak telah mengubahnya menjadi gerombolan zombi mati yang tidak dilepaskan.

Tetapi tentera zombie berjalan mati bukan masalah utama anda. Ramai orang yang tidak terburu-buru oleh virus wabak maut akan menarik pencetus mati di belakang anda. Tetap bersendirian atau gabungkan klan untuk zombi gunship bersama-sama. Anda adalah orang yang memilih laluan anda dan menyerang sempadan zombie dalam permainan survival penembak zombie permainan percuma ini. Gunakan sebarang cara yang anda boleh untuk menembak zombi dan bertahan di zon mati dalam penembak zombie percuma ini.

Dan ingat! Zombi mati yang tidak dilayan adalah di mana-mana! Membunuh zombie, menembak zombie, zombi pistol, zombi api, zombi palam, menghancurkan zombie, zombi slash dan zombie gunship untuk bertahan hidup. Dalam permainan percuma zombie shooter mmorpg penembak anda setiap keputusan penting.
Selamat datang ke permainan penembak zombie wahyu pasca sebenar dan nikmati penembak zombie percuma ini dengan mmorpg dan elemen strategi!

Sila ambil perhatian! Hari terakhir di Bumi adalah penembak zombie percuma dan permainan strategi multiplayer dalam talian, tetapi terdapat beberapa item permainan yang boleh dibeli untuk wang sebenar. Anda boleh melumpuhkan pembelian dalam apl dalam peranti anda.

Muat turun Hari Terakhir di Bumi – tindakan baru dibungkus survival penembak zombie percuma dan strategi permainan rpg hari ini, zombi gunship dan bertahan!

APA YANG BARU

– Nampaknya penjana di bunker cukup dikenakan untuk mendapatkan lif turun ke tingkat 4.
– Raiders mempunyai pencarian baru yang bermaksud lebih banyak cara untuk mendapatkan muhibah mereka.
– Resipi turus berubah . Kini ia boleh digunakan untuk melindungi rumah anda.
– Untuk membuat perjalanan anda ke dalam dada semasa serbuan lebih mudah, kami menambah peluang untuk memecahkan perabot dengan kapak.
– Ada lokasi oak sementara dalam permainan dengan menarik acara.
– Kami telah menambah bahasa Korea.

Hacks:
– Percuma Kerajinan
– Syiling Emas tanpa had – menambah duit syiling setiap kali menggunakan syiling (Pada Peta, Reset Skill, Beli rangsangan XP)
membina tanpa sumber (kayu / batu dan lain-lain)
– Mata Kemahiran yang tidak terhad – meningkat
– Duplikat oleh perpisahan
– Max Durability
– Unlimited Energy
Bahan Api Tanpa Infinite

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=zombie.survival.craft.z 

Muat Turun Arahan:

APK:

https://dailyuploads.net/nn7ub7n6wm1o

http://suprafiles.net/aq9rhpx93gn3

OBB:

https://dailyuploads.net/kr9ebn9wht9o

http://suprafiles.net/f9h18r7kk417

.
Offline mod Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Last Day on Earth: Survival v1.7.9 [Mega Mod] – Android Games Full Pro

Hill Climb Racing 2 v1.8.3 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Hill Climb Racing 2 v1.8.3 [Mod] – Android Games

Real Racing 3 v6.0.0 [Mega Mods]
Syarat-syarat: Android OS 4.0 dan ke atas
Gambaran: Real Racing 3 adalah francais yang memenangi anugerah yang menetapkan standard baru untuk permainan perlumbaan mudah alih – percaya.

Real Racing 3 mempunyai senarai litar berlesen secara terus-menerus, grid 22 kereta, dan lebih dari 70 kereta terperinci dari pembuat seperti Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti, dan Audi. Penanda ruang sosial, Ujian Masa, Cabaran Hantu, dan teknologi Masa Berterusan Multiplayer ™ (TSM) yang inovatif, membolehkan anda melancarkan sesiapa sahaja, bila-bila masa, di mana sahaja.

Aplikasi ini menawarkan pembelian dalam aplikasinya. Anda boleh melumpuhkan pembelian dalam apl menggunakan tetapan peranti anda.

** Ini adalah permainan intensif sumber yang memaparkan visual berkualiti tinggi. Sila pastikan anda mempunyai ruang kosong sekurang-kurangnya 1.5GB pada peranti anda. **

KERETA TANAH
Memandu jadual kereta terbesar Real Racing – jangan terlepas pengeluar baru kami seperti Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti, dan Audi. Mengambil roda lebih dari 70 kenderaan yang terperinci dan menguji kemahiran anda pada grid perlumbaan kereta yang asli – pengalaman perlumbaan paling epik pada mana-mana pegang tangan.

TRACKS REAL
Membakar getah pada barisan penuh 12 trek sebenar dalam pelbagai konfigurasi dari lokasi utama di seluruh dunia, termasuk ketibaan terbaru Circuit de Catalunya dan Autodrome Dubai, ditambah Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps , Silverstone, Hockenheimring, dan banyak lagi.

ORANG YANG TETAPI
Seperti tiada apa yang anda lihat sebelum ini, Time Inventive Multiplayer ™ inovatif kami membolehkan anda berlumba sesiapa sahaja, pada bila-bila masa – walaupun di luar talian! Setiap acara kerjaya dipenuhi dengan versi interaktif yang dikawal oleh AI yang dikawal oleh AI, serta pemain lain dari seluruh dunia. Real Racing 3 kini juga mempunyai Cabaran Masa Ujian Masa, yang membolehkan anda belajar dari yang terbaik atau memulakan persaingan dengan Rakan.

LEBIH PILIHAN SEPERTI PERNAH
Bersaing dalam lebih 1500 acara, termasuk perlumbaan Piala, Penghapusan, cabaran Endurance, dan Drag Races. Pilih dari pelbagai peningkatan untuk memaksimumkan prestasi kereta anda. Lihat tindakan dari pelbagai sudut kamera, tweak HUD dan teliti kawalan ke pilihan peribadi anda.

PENGALAMAN PREMIER RACING
Dikuasakan oleh Enjin Mint ™ 3 yang luar biasa, Real Racing 3 mempunyai kerosakan kereta terperinci, cermin pandangan belakang yang berfungsi sepenuhnya, dan pantulan dinamik untuk perlumbaan HD benar-benar. Nikmati permainan gen yang lebih kaya dengan komuniti perlumbaan sosial dan kompetitif yang paling canggih yang pernah ada. Racing Racing 3 menyampaikan semuanya dan menolak sempadan dengan setiap kemas kini.

Selamat datang ke pengalaman perlumbaan definitif untuk semua orang, di mana-mana.

APA YANG BARU

Musim cuti tiba dengan pembalasan sebagai pemecah rekod McLaren MP4 / 4 yang memukau ke trek perlumbaan kejohanan dunia Red Bull Ring yang baru! Dapatkan kemas kini yang penuh dengan tindakan ini seperti:
• Dapatkan Nissan Silvia R3 Spec dan 2017 Ford GT dalam dua siri masa terhad
• Bawa Lamborghini Huracán Performante dan klasik McLaren MP4 / 4 kepada anda garaj dalam dua acara khas
• Bawa diri anda untuk kembalinya The Gauntlet dengan Porsche 911 RSR Dempsey
Mula perlumbaan!

Hacks:
V1:
– Iklan Percuma

V2:
– Wang Infinite
– Gold Infinite
– Antiban

-Unlimited Gold
-Unlimited R $
-Unlock All Cars
-Unlock All Decals
-Unlock All paint
-Unlock All Suspensions
Unlock All Wheels
-Unlock All Wheels
-Unlock All Tiers
-Unlock All Streams
-Unlock All Events
-Unlock All Tracks
– Antiban
– Free-Ads

V4:
Semua dari 2
+ AI Bodoh

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Lanjut:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.r3_row

Muat turun Arahan:

ROW

V1:

http://suprafiles.net/08g7e3vmrh4n

https://dailyuploads.net/g9cdwzoy7yb8

V2:

http://suprafiles.net/thzvet527q93

https://dailyuploads.net/f6hpv3bzy1vi

V3:

http://suprafiles.net/c1r9gzveebdz

https://dailyuploads.net/qw0nupi4w59b

V4:

http://suprafiles.net/jlww743ny1at

https://dailyuploads.net/mj60bfwml5nh

NA

V1:

http://suprafiles.net/ns4m07f0hw3m

https://dailyuploads.net/692hjq4o56f7

V2:

http://suprafiles.net/3js8egebxbf9

https://dailyuploads.net/aspflyg4g22p

V3:

http://suprafiles.net/2jlqjjo2xbuq

https://dailyuploads.net/w99konvy1k59

V4:

http://suprafiles.net/6ijd7p307r79

https://dailyuploads.net/w3c4xvskee00

.
Offline mod Hill Climb Racing 2 v1.8.3 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Hill Climb Racing 2 v1.8.3 [Mod] – Android Games Full Pro

Nimian Legends : BrightRidge v7.2 – Android Games

Free Unduh Download Nimian Legends : BrightRidge v7.2 – Android Games

Nimian Legends: BrightRidge v7.2
Keperluan: 4.4 dan ke atas
Gambaran: Terima kasih kerana menguji BrightRidge. Ia akan membantu saya jika anda boleh memberitahu saya peranti anda dan bagaimana Alpha dilakukan di atasnya, dan jika terdapat sebarang bug.

 hxd56jje4jhAxD-oRETZkmDnFLayEAU692OLPiK1 "class =" ipsImage "src =" https://lh3.googleusercontent.com/hxd56jje4jhAxD-oRETZkmDnFLayEAU692OLPiK1Zia0Ixg4wUJn3Axh1qMCRp_mxMM=h450 "/> [19659005] TEROKA A BEAUTIFUL OPEN WORLD FANTASY WILDERNESS <br /> Run, berenang dan terbang melalui air terjun dan sungai yang berkilauan, hutan yang ditumbuhi hutan, gunung-gunung yang tinggi dan penjara bawah tanah kuno. Bentuk berubah menjadi naga yang kuat, naik helang, rusa cepat dan banyak lagi.</p><p> Saya seorang pemaju indie solo yang bekerja di BrightRidge dan ia adalah permainan dari hati saya. Saya suka mencipta dunia ini dan saya berharap anda menikmati menerokanya 🙂</p><p> MODUR LEBIH LANJUT DAN CERITA <br /> Sedia untuk pengembaraan? The Ballad of BrightRidge dan Love & Tin adalah dua pengembaraan ajaib dalam Mod Cerita. Atau pilih cara Explore dan pengalaman BrightRidge tanpa pencarian atau musuh. Bolehkah anda mencari ikan paus kuno yang mengayunkan lautan? Atau reruntuhan yang tersembunyi yang menjatuhkan tanah itu?</p><p> BUKA KEDAI PERUBAHAN <br /> Membuka kunci kuasa untuk berubah menjadi beberapa spesies dan meneroka BrightRidge dari perspektif baru. Luncurkan melalui langit sebagai helang emas atau seekor naga bersayap. Jalankan hutan dan musang yang riang atau rusa. Tongkang melalui tanah sebagai Tree Ent yang menjulang tinggi dan berkibar dengan tenang di antara bunga sebagai rama-rama yang halus (kegemaran penggemar!).</p><p> MODUL FOTO <br /> Menjadi jurugambar alam semula jadi dan mengambil dan menyimpan gambar-gambar indah landskap yang cantik dan luas ini. Adakah anda akan mengambil gambar rusa yang tidak diingini oleh sungai? Atau mungkin menangkap matahari terbenam di tengah runtuhan purba? Perlu bantuan memburu haiwan itu? Gunakan Lihat Roh anda untuk mengesan haiwan secara ajaib, masing-masing dengan habitat dan tingkah laku mereka sendiri.</p><p> KEPERLUKAN DUNIA ANDA <br /> Pilihan meluas membolehkan anda menyesuaikan hampir apa sahaja pada bila-bila masa. Tukar masa hari, hidupkan mode Aircolor dan alami lukisan hidup, tambah kesan dan penapis dan banyak lagi. Pada peranti yang lebih baru anda boleh membuka detail untuk pengalaman yang lebih cantik dan mendalam.</p><p> LEGENDS AND LORE <br /> Legenda Legenda titik tanah yang menunggu untuk ditemui. Setiap orang memberitahu sedikit tentang orang, tempat dan sejarah BrightRidge. Atau kunjungi bilik-bilik yang selesa di BrightRidge Inn, duduk di perapian, menari dengan tetamu, atau mendengar cerita mereka.</p><p> CIRI DAYAMIK DAN HARI / NIGHT CYCLE <br /> Semuanya di sini. Badai hujan, kilat dan guruh, angin ringan dan tiupan angin, dan salji yang tenang. Atau gunakan pilihan untuk menukar cuaca dengan cepat.</p><p> RELAX AND EXPLORE <br /> Tidak tergesa-gesa. Merasa panik, kebimbangan atau tekanan? Pilih Mod Teroka, bernafas, dan menjelajah sungai-sungai liar, lembah dan air terjun BrightRidge pada kadar anda sendiri.</p><p> GAME LENGKAP <br /> + Tiada Iklan <br /> + Tiada Pembelian Dalam Permainan</p><p> TRAILER <br /> Tonton treler di <a href= https://www.youtube.com/watch?v=2WMzFkCcQyE

FOLLOW ME
Ikut @protopop di Twitter dan https://www.facebook.com/protopopgames di Facebook untuk berita dan kemas kini

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang mengambil masa untuk meninggalkan ulasan. Positif atau negatif masing-masing membantu saya memahami bagaimana permainan berfungsi di dunia nyata, dan saya menghargainya. Untuk dev solo seperti saya mendengar bahawa orang menikmati BrightRidge sangat menggalakkan 🙂

Nimian Legends adalah dunia fantasi asal dan tetapan untuk BrightRidge. Lihat peta interaktif di http://NimianLegends.com

… DAN SATU PERIBADI ANDA
Terima kasih banyak kepada Nullzone, Liam, Curtis, DK_1287 dan Jack kerana membantu saya menguji dan menyokong BrightRidge. Satu projek saiz ini adalah satu cabaran untuk mencipta saya sendiri, dan sokongan dan dorongan anda telah membantu saya melalui masa-masa sukar.

APA YANG BARU

-Optimizations
sokongan gamepad eksperimen
-Ballad pengembaraan kini menggunakan pengoptimuman Enjin Pengembaraan
-warisan kekayaan
-Simpan: jarak Shadow, jarak pokok, kualiti medan, jarak lukisan, rumput ketumpatan, jarak rumput
pilihan skrin untuk memulihkan tetapan lalai
– Cinematics yang boleh dilangkau ditambah ke sistem pemeriksaan Ballad Of BrightRidge
yang lebih cekap menjimatkan lebih banyak
-UI penambahbaikan dan banyak lagi
-Reorganized options

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.protopop.brightridge&hl=en 

Muat turun Arahan:

APK:

https://dailyuploads.net/g5vwfg2zhmbk

OBB:

https://dailyuploads.net/hshk4khueu6k

.
Offline mod Nimian Legends : BrightRidge v7.2 – Android Games Latest Version
Mod free Nimian Legends : BrightRidge v7.2 – Android Games Full Pro

Bully: Anniversary Edition v1.0.0.17 + Mod Money – Android Games

Free Unduh Download Bully: Anniversary Edition v1.0.0.17 + Mod Money – Android Games

Bully: Edisi Ulang Tahun v1.0.0.17 + Uang Mod
Keperluan : 4.0 dan ke atas
Gambaran Keseluruhan : Tradisi Permainan Rockstar yang terancam, permainan asli dan lidah bercampur bercerita menyerang rumah sekolah di Bully: Edisi Ulang Tahun. Sebagai Jimmy Hopkins yang berusia 15 tahun, anda akan menavigasi hierarki sosial sekolah persediaan yang korup dan runtuh, Bullworth Academy. Berdiri dengan pembuli, dijemput oleh guru, mengalahkan joke di bola mengelak, bermain pranks, menang atau kalah gadis itu dan bertahan setahun di sekolah terburuk.

 lZHJbXb.png? 1 "class =" ipsImage "src =" https://i.imgur.com/lZHJbXb.png?1 "style =" vertical-align: middle; border: 0px; height: auto; "Buletin: Edisi Ulang Tahun merangkumi segala-galanya dari Bully yang terkenal sebagai Bully: Edisi Beasiswa serta sokongan untuk paparan resolusi tinggi, grafik yang dipertingkatkan, pencahayaan dan tekstur yang lebih baik, dan kawalan yang direka bentuk semula untuk permainan sentuhan, semuanya sambil menambah multiplayer dengan Teman baru Cabaran.</p><p style= Cabaran Rakan adalah bilik darjah dan kepala permainan mini gaya arked: melihat siapa yang boleh membedah katak tercepat dalam Biologi, menyelesaikan masalah perkataan dalam bahasa Inggeris, membantu tupai terbang menghancurkan musuhnya dengan acorns dalam Nut Shots, dan banyak lebih lagi.

Ciri-ciri:
• Termasuk cerita Bully lengkap dengan misi tambahan, watak, permainan mini kelas, dan barangan unlockable dari Bully: Edisi Beasiswa
• Grafik cantik: tekstur resolusi tinggi, pencahayaan dinamik, bayang-bayang dan zarah kesan
• Sokongan asli untuk memaparkan resolusi tinggi
• Mencabar rakan anda di mana-mana sahaja dengan Cabaran Rakan multiplayer berasaskan giliran. Main di mana sahaja dan dimaklumkan apabila giliran anda
• Kawalan sentuhan pintar dengan butang kontekstual hanya apabila anda memerlukannya
• Lancar meneruskan permainan anda merentasi semua peranti anda dengan awan yang disimpan melalui Rockstar Games Social Club
• Sokongan pengawal fizikal

APA YANG BARU

• Pautan ke artikel Sokongan Laman Rockstar Games "Bully: Pengaturan Edisi Ulang Tahun, Kawalan & Bagaimana-Untuk" kini boleh diakses dalam permainan dengan mengklik ikon tanda tanya di atas peta dalam skrin jeda.
Bendera negara yang betul untuk Indiana telah dikemas kini dalam Kelas Geografi untuk Cabaran Rakan.
• Teks Bantuan untuk memasuki pandangan matlamat manual semasa rumah Tad tugas Tad kini akan ulangi sehingga pemain memasuki pandangan itu.
• Skor tinggi Consumo telah telah diturunkan dari 1010 hingga 800.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.bully 

Muat turun Arahan:

APK:

https://dailyuploads.net/ps38nzidc0qy

Mod Wang:

https://dailyuploads.net/hrl9ygm7dwjh

OBB:

https://dailyuploads.net/9fdxgzl7pfpw

Cermin:

https://dropapk.com/gjvrz2r5izk4

.
Offline mod Bully: Anniversary Edition v1.0.0.17 + Mod Money – Android Games Latest Version
Mod free Bully: Anniversary Edition v1.0.0.17 + Mod Money – Android Games Full Pro

Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games

Angry Birds Match v1.3.0 [Mega Mod]
Keperluan: 5.0 dan ke atas
Tinjauan: Memadan memenuhi Hatchlings dalam perlawanan baru 3 teka-teki comel. The Hatchlings hanya mahu pesta, tetapi mereka dipisahkan oleh piggies cuai! Buat perlawanan untuk mencari semua Hatchlings dan dapatkan pesta ini!

Hantarkan kepada babi untuk hujan di perarakan burung, tetapi dengan bantuan Burung Marah, Merah, Bom, dan Chuck, Anak-anak Hatchlings hanya dapat kembali ke pesta! Walau bagaimanapun, ia akan mengambil banyak padanan, pelbagai jenis pakaian, dan juga bantuan dari anda. Memadankan item dalam kumpulan tiga atau lebih untuk pop piggies dan mendapatkan Hatchlings semua bersiap untuk bersenang-senang!

CIRI-CIRI:
– Perlawanan sederhana, menyeronokkan, dan kasual tiga permainan!
– Padankan 4 item atau lebih dan bawa Angry Birds!
Lebih dari 350 tahap yang menyeronokkan dan mencabar, dan banyak lagi yang akan datang!
– Teka-teki yang mencabar yang berbeza menanti – babi pop, mengumpul ramuan yang lazat dan banyak lagi!
– Cari anak buah untuk mendapatkan hadiah berharga! untuk mencuba pakaian baru, atau hanya mengucapkan halo!
– Gunakan Boosters yang sejuk untuk menjadi yang terbaik walaupun tahap paling menonjol.
– Berhubungan dengan Facebook untuk menyegerakkan kemajuan anda!
– Main luar talian!
– Amaran : Tahap kritikal yang keterlaluan.

Perlu bantuan? Lawati halaman sokongan kami, atau hantarkan mesej kepada kami! https://support.rovio.com/

Match Angry Birds adalah percuma untuk dimainkan, tetapi terdapat pembelian dalam aplikasinya yang tersedia.

Syarat Penggunaan: http://www.rovio.com/eula
Bahagian Privasi: http://www.rovio.com/privacy
Permainan ini mungkin termasuk:
– Pautan langsung ke laman web rangkaian sosial yang bertujuan untuk penonton berumur 13 tahun.
– Pautan langsung ke internet yang boleh membawa pemain jauh dari permainan dengan potensi untuk melayari laman web mana pun.
– Pengiklanan produk Rovio dan juga produk dari rakan kongsi pilihan.
– Pilihan untuk membuat pembelian dalam aplikasinya. Pembayar bil harus sentiasa dirujuk terlebih dahulu.
– Permohonan ini mungkin memerlukan sambungan internet dan caj pemindahan data berikutnya mungkin dikenakan. Selepas muat turun awal, kandungan tambahan akan dimuat turun dan ini mungkin termasuk caj data. "

APA YANG BARU

Bersedia untuk mengangkat hatchling kuno yang baik! Buckaroos kecil ini menganjurkan pameran daerah untuk umur. Ada akan muzik negara, dan makanan goreng, dan banyak perhotelan di selatan.
– Bertemu 3 Hatchlings baru.
– Kumpulkan 9 pakaian negara yang baru.
– Mengambil bahagian dalam 9 acara dengan lebih 200 tahap + Mod Cabaran.

Hacks:
1. Kehidupan tanpa had
2. Syiling Tanpa Hadaran
3. Permata Tanpa Hadar
4. Red dan Chuck Boosters yang tidak terhad
5. Boosters Bom Unlimited
6. Boosters Bom Red Chuck yang tidak terhad
7. Terence Boosters tanpa had
8. 100 Bergerak

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.abmatch3

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/38os6r1fmm7g

Cermin:

https://dailyuploads.net/tjk3ti116rk1

.
Offline mod Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games Full Pro

Cooking Craze – A Fast & Fun Restaurant Chef Game v1.16.0 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Cooking Craze – A Fast & Fun Restaurant Chef Game v1.16.0 [Mod] – Android Games

Memasak Kegilaan – Restoran Chef Restoran Fast & Fun v1.16.0 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Masak & sajikan masakan lazat FAST sebagai koki dalam Memasak Craze – permainan dapur baru!

 nRoagRUXex5QZbYc3SQ81npl5xNweAZ3pIQmsMfB "class =" ipsImage "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/nRoagRUXex5QZbYc3SQ81npl5xNweAZ3pIQmsMfB7TdlQNPMs_LnNN4HkrSjkd_1YRE=h450 "width =" 800 "/> [19659005] Bakar, tukang masak, dan grill jalan anda Untuk restoran koki di seluruh dunia, dunia restoran menanti seorang chef baru yang panas dalam permainan dapur pengurusan masa yang ketagihan ini. Jadilah koki teratas dan lakukan semuanya dalam demam memasak. Dash di sekitar dapur baking pizza, panggang burger lazat, dan memasak masakan bertaraf dunia.Cepat bermain tidak mencukupi walaupun pelanggan gembira diperlukan untuk membina empayar restoran anda. Adakah anda menghadapi cabaran, Chef?</p><p> Cook Up Fun Bila-bila masa, Di mana-mana <br /> • Muat turun kandungan restoran dan mula memasak <br /> • Menipu permainan luar talian atau pengurusan permainan masa dalam talian <br /> • Mainkan Kegilaan Memasak di luar talian pada peranti android anda selepas muat turun kandungan awal <br /> • Wi-Fi tidak diperlukan!</p><p> Main Chef di Restoran Restoran Cepat & Menyenangkan! <br /> • Dash melalui perkhidmatan dapur untuk mendapatkan tips besar <br /> • Memasak pelanggan sarapan, makan tengahari, makan malam, dan LEBIH! <br /> • Bakar, panggangan, dan pinggan makanan dengan menggunakan mekanik TAP dan PLAY yang mudah</p><p> Masak dalam pelbagai tetapan <br /> • Resipi makanan makan untuk menyempurnakan <br /> • Perjumpaan untuk memberi makan pelanggan di dapur restoran di NYC, Tokyo, Rome & banyak lagi! <br /> • Masakan restoran kelas atas menyediakan cabaran baru</p><p> Dengan memuat turun Memasak Craze, anda bersetuju dengan perkara berikut: <br /> • Dasar privasi Big Fish: <a href= http://www.bigfishgames.com/company/privacy.html
• Istilah Big Fish gunakan: https://www.bigfishgames.com/company/terms.html

Keterampilan Dapur Restoran Test!
• Teknik memasak berkembang dengan restoran baru
• Dapatkan kad komen positif dengan melayani pelanggan yang strategik
• Buat hidangan lazat dan pencuci mulut yang lazat

Menaikkan Masakan Masakan & Dapur
• Bahan-bahan lazat boleh dinaik taraf untuk hidangan premium
• Lebih 100 bahan untuk mencambuk masakan lazat
• Menguruskan masa dengan cekap dapur dengan peningkatan

Meningkatkan Memasak Fun & Kuat
• Pengurusan masa dengan rangsangan hebat
• Masak Hijau dengan Eco Boost & pergi organik untuk lebih banyak tips
• Buat resipi terbakar dengan kuali khas

Hidangan Restoran Masakan Klasik dalam Permainan Dapur Percuma ini
• Masak donat manis, anjing panas & sup panas
• Bakar ikan yang lazat, stik yang lazat, dan burger berair mulut
• Es krim, kek keju, pasta dan udang – resipi tumbuh dengan setiap bandar!

Tahap yang menyeronokkan untuk Master, Chef!
• Dash melalui lebih daripada 400 peringkat di tiga benua
• Tahap baru dan bandar-bandar di seluruh dunia ditambah secara teratur
• Masa yang menyeronokkan menyeronokkan masa-pengurusan yang menarik untuk pemain android

Cabaran Dapur Memerlukan Strategi
• Memasak peralihan tambahan untuk mendapatkan wang untuk penaiktarafan
• Hidangkan makanan dengan cepat untuk memenangi tahap masa
• Berebut melalui tahap skor minimum untuk mendapat tip teratas

Permainan koki yang menyeronokkan bebas untuk dimainkan!
• Pengurusan Masa memenuhi Strategi, memenuhi pencarian yang lazat
• Bakar & berkhidmat dalam sendi burger, roti dan 5 restoran bintang di seluruh dunia
dapatkan kad komen emas dan dapatkan syiling & sudu secara PERCUMA

Berhubungan dengan kami! Tinggal sehingga kini dengan menyambung melalui:
Facebook: https://www.facebook.com/CookingCrazeGame/
YouTube: https://www.youtube.com/c/CookingCraze [19659010] Instagram: @cookingcrazegame

Lagi dari Permainan Ikan Besar: http://www.bigfishgames.com

APA YANG BARU

Jangan terlepas cabaran BRAND NEW! Kemas kini sekarang dan bersiaplah untuk membiarkan hadiah-hadiah itu bertumpu semasa anda membakar, mengalahkan dan memusnahkan perjalanan anda ke puncak. Lihat awak di Mahkamah Makanan!
Dapatkan masakan! Untuk masalah di dapur, sila lihat:
https://www.bigfishgames.com/help/cookingcraze

Hacks:
1. Wang Tanpa Hadaran
2. Sudu tanpa had (Meningkatkan)

Nota: Sambungan Internet Diperlukan untuk memuat turun data pertama.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigfishgames.cookingcrazegooglef2p 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/dxb275pbjzzu

Cermin:

http://suprafiles.net/eok1nkk6ae1f

.
Offline mod Cooking Craze – A Fast & Fun Restaurant Chef Game v1.16.0 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Cooking Craze – A Fast & Fun Restaurant Chef Game v1.16.0 [Mod] – Android Games Full Pro

Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games

Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod]
Keperluan: 4.0.3 dan ke atas
Gambaran: Armadillo Adventure adalah Brick Breaker & Demolition Game for Free.

 JoXlPYn7ccIH2U97eeYLG3cD4L6Hw3lCupHVUk-z "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/JoXlPYn7ccIH2U97eeYLG3cD4L6Hw3lCupHVUk-zvm-Fhw0xBRcX1M5BqW4ZNqSro1w=w2490-h600 "width =" 338 "/> [19659005] Permainan KMD mewakili permainan bola baru untuk bermain dengan peta & tahap yang berbeza. Pernahkah anda melihat armadillo? Armadillo dapat memperoleh bentuk bola semasa pemutus bata klasik untuk memusnahkan permen dan mengumpul semua bintang untuk mendapatkan kelebihan dan kekurangan.</p><p> Setiap tahap tunggal mempunyai kesukaran yang berbeza yang memecah blok, memusnahkan raksasa, dan mempertahankan dunia melawan raksasa dan pasukannya.</p><p> Pemutus batu bata kami Armadillo mempunyai beberapa pergerakan khas dan kuasa, seperti ketika anda menggeser bar kayu di bawah keras, Armadillo dapat bertukar menjadi bentuk lengkung baru untuk menghancurkan lebih banyak batu bata. Sebagai permainan KMD, Kami ingin mencipta permainan Arkanoid dengan versi baru Dunia kontemporari.<br /> Ciri-ciri</p><p> ;</p><p> – Permainan pemecah batu bata Pengembaraan Armadillo mudah untuk bermain meleret blok untuk memberikan bola, di mana batu bata di sana untuk memusnahkan. <br /> – Anda akan mempunyai 3 kejutan besar dan banyak kejutan dalam permainan. Mereka boleh positif dan negatif membantu anda semasa permainan. <br /> – Anda boleh mengumpulnya dengan kristal yang anda dapati atau membelinya di pasaran. <br /> – Melewati setiap peta tunggal yang akan menjadi lebih sukar dan sukar untuk menyebarkannya. Gunakan kuasa anda dengan betul. <br /> – Bata permen boleh ditunjukkan dengan berbeza, anda akan melihat dalam permainan. <br /> – Dalam permainan survival tanpa akhir ini, anda hanya mempunyai 10 nyawa untuk bermain. Walau bagaimanapun, anda boleh meningkatkan kehidupan anda untuk melihat tahap baru.</p><p> * Armadillo menjalankan satu rahsia dari permainan lain seperti pemutus bata. Anda harus berhati-hati semasa anda menggesek blok kerana jika anda memukul armadillo dari kanan dan kiri. Armadillo mempunyai pukulan kurva untuk memusnahkan lebih banyak bata.</p><p> Hancurkan skor rakan Facebook anda dan buktikan bahawa anda lebih baik daripada mereka! Lihat skor anda dalam senarai rakan Facebook atau Negara atau Dunia anda dengan pemain pemutus bata terbaik. Semua pemutus bata akan merobohkan blok untuk bersenang-senang untuk tidak berhenti! Permainan batu bata Arkanoid yang terbaik!</p><p> Sila semak dan tulis kami untuk memberitahu kami apa yang kami perlukan untuk memperbaiki. Jangan teragak-agak untuk menulisnya.</p><p> Ikut kami:</p><p> Web: <a href= http://www.kmdgames.net
Facebook: https://www.facebook.com/kmdgames

APA YANG BARU

– Tambah parkours & tahap baru
– Dunia baru dibuka
– Peningkatan prestasi

Mod:
– Kehidupan tanpa had
– Unlimited Crystal
– Boosters Unlimited
– Tiada AD

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kmdgames.ArmadilloBrickBreaker 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/q8w40p8nmbno

Cermin:

http://suprafiles.net/z278d3re8ktw

.
Offline mod Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Armadillo Adventure – Brick Breaker v1.1.3 [Mod] – Android Games Full Pro

Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games

Cover Fire: permainan menembak v1.6.0 [Mega Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Memimpin brigade anda pahlawan untuk berperang melawan syarikat Tetracorp dalam permainan menembak terbaik. Bina strategi barisan hadapan anda di medan perang dan bunuh musuh anda dari semua pihak. Tindakan ops tanpa had dalam mod permainan kejohanan dalam talian

Ambil senjata anda dari senjata pembunuhan dan tingkatkan askar anda dengan kemahiran penembak yang unik. Adakah anda menerima cabaran itu?

MENGENAI PERISTIWA ZOMBIE BARU! MEMBUNUH UNDEAD DAN BE HERO!

CEPAT CIRI-CIRI KEBAKARAN

– Pengalaman New Shooter. Sertai perlawanan dan Perintah revolusi ini seperti pahlawan perang sebenar. Ambil senjata anda, mogok tentera musuh dengan hujan batu, bom tangan, senjata besar. Melepaskan Kemarahan Perang ini!

– KAWALAN MODEL yang membawa anda SUKA KESELURUHAN dan meriah. Sambung jari anda ke pencetus. PRESS dan SHOOT!

– Grafik HD dengan ALAM SEKITAR, adegan terperinci penuh dengan zarah dan grapeshot .. Semuanya berinteraksi dengan anda dan askar anda.

– Menjadi seorang askar veteran sebenar dalam MODE TOURNAMENTS ONLINE, letakkan diri anda dalam pengembaraan yang penuh kegilaan dan dinamik dengan TINDAKAN NON STOP terhadap pemain pembunuh lain. Jangan berhenti menembak dengan permainan misi komando dan sniper terbaik.

– Bekalkan diri anda dengan ARSENAL BESAR BESAR. Anda tidak pernah melihat senapang realistik dalam permainan penembak: pistol, senapang, senapang, penembak curi, bom tangan … rasa seperti komando barisan hadapan yang sebenar!

– Menghadapi medan perang dari perspektif yang berbeza. Alternatif di antara tentera upahan anda dalam REAL-TIME, cari kombinasi muktamad untuk memenangi perang dalam permainan membunuh muktamad.

– Sediakan skuad ASSASSIN SOLDIER anda dengan kemahiran mereka yang unik: penggodam, penembak curi, lelaki perobohan … Membuka kunci EPIC CHARACTER baru seperti bazooka-man atau gunslinger! Pernahkah anda melihat dinosaur kembung di medan perang?

TETRACORP menduduki beberapa kawasan di seluruh planet yang menindas kampung, mengambil alih sumber mereka, dan mengawal setiap komunikasi tunggal. Rintangan baru telah lahir dan sudah tiba masanya untuk membasmi ancaman ini.

Tetapkan brigade pasukan tentera upahan dan memulakan perjalanan ke pertempuran, permulaan perang terbesar Bumi yang pernah dilihat. Penemuan bahan baru, elemen 115, ia boleh menentukan nasib manusia dan ia tidak boleh jatuh ke tangan Tetracorp.

Dalam Cover Fire anda akan menjadi pahlawan yang memimpin skuad veteran melalui bandar-bandar yang ditikam, padang pasir dan ladang yang diambil oleh gerila, dan mengalahkan semua jenis musuh dalam permainan perang dengan grafik terbesar, senjata terbesar dan permainan terbaik pada kedai.

Pengalaman perang muktamad. Kawalan intuitif direka untuk menghasilkan sensasi yang sepenuhnya mendalam. Ambil perlindungan, matlamat, menembak dan menghapuskan bahaya ini. Jangan biarkan pengganas memiliki dunia dalam permainan penembak ketenteraan yang terbaik!
Sebagai pemimpin pemberontakan, anda akan menghadapi tentera musuh korp: tentera elit, unit khas maut, mech dengan perisai yang tidak dapat ditembusi, tangki yang kuat … Mengambil kawalan medan perang, berurusan dengan konflik sebagai perang yang sebenar mesin. Menjadi legenda perang dunia ini dalam berbilang pemain yang paling ketagihan.

– Mod Cerita yang mencabar. Berjuang dengan Tetracorp dan mengetuai huru-hara bayaran pada setiap misi. Permainan terbaik dalam permainan menembak yang paling menarik pernah.

– Rasa pengalaman baru yang unik dalam permainan penembak. Tekan skrin, tarik pencetus dan menembak !. Musnahkan dan memusnahkan semua orang jahat dengan senjata kuat anda dan pasukan pahlawan anda yang berkumpul!

– Meningkatkan kemahiran dan kebolehan setiap ahli band anda: menjadikannya lebih cepat, lebih kuat, lebih mematikan. Melengkapi mereka dengan senjata dan gear terbaik. Tingkatkan pasukan komando anda dan membawa mereka ke kemenangan.

Tindakan penembak tanpa batas!

Bolehkah anda memusnahkan semua musuh dalam perang berdarah ini? Selamat datang ke Perlawanan. Selamat datang ke Cover Fire.

LAWAK KAMI:

http://facebook.com/CoverFireGame/
http://generagames.com

APA YANG BARU

BAB BARU !!
+ Bab 8 baru, Kebangkitan. Berjuang dengan labah-labah, robot, dan … zombi?
+ Pembetulan pepijat dan pelbagai penambahbaikan teknikal

Hacks:
1. emas tak terhingga
2. Tunai tanpa had
3. Tenaga tak terhingga
4. Tiket tak terhingga
5. Tiket Acara Tak Terbatas
6. Projektil Sentiasa Dapat Dilihat

Maklumat Tambahan:
7. Piala tak terhingga
8. Vip Membership
9. Max Vip Points
10. XP Multiplier
11 DR Multiplier
12. Kerosakan Kritikal
13. Kadar Kritikal
14. No Reload
15. Maks. Saiz klip

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generagames.resistance

Muat Turun Arahan:

APK:

http://suprafiles.org/3m1xbi4c1fks

Cermin:

https://dailyuploads.net/cx4me1eoi7fs

OBB:

http://suprafiles.org/frblm111762g

Cermin:

https://dailyuploads.net/q3s4dgbcrjfu

.
Offline mod Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Hitman Sniper v1.7.100478 + [Mod] – Android Games Full Pro

Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games

Adventure Sweet Willy Wonka's -A Match 3 Game v1.1.784 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Kunci kilang adalah milik anda! Melangkah ke Kilang Coklat kegemaran anda sepanjang masa untuk permainan tidak seperti yang lain.

 -qE3rnAXLDNErOZC88qHzoc8g8m2uMa59oQlwKmN "class =" ipsImage "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/-qE3rnAXLDNErOZC88qHzoc8g8m2uMa59oQlwKmN5bM77s0jazgwM2PWs-w4nCabQyo=w2490-h450 "width =" 720 "/> [19659005] teka-teki lengkap dengan Encik Willy Wonka sendiri sebagai panduan anda, untuk menyesuaikan Kilang Coklat untuk pembukaan semula besarnya. Menggabungkan keseronokan menukar perlawanan 3 dengan kreativiti penyesuaian semasa anda membuka kunci ikonik dan tidak pernah sebelum dilihat bilik. Mengalahkan teka-teki untuk mendapatkan hebat power-up dan maju melalui kilang. Tidak peduli jika anda mempunyai beberapa minit atau beberapa jam untuk menikmati keseronokan yang hampir sama, Adventure Sweet Willy Wonka adalah permainan 3 perlawanan sempurna untuk membantu anda melarikan diri ke dunia penciptaan anda.</p><p> Selesaikan keajaiban Kilang Coklat Willy Wonka dengan pertandingan scrumdiddlyumptious 3 ciri-ciri:</p><p> • Menakluk teka-teki untuk membuka kunci dan menyesuaikan ruang yang banyak yang tidak dapat dilupakan di Kilang Coklat yang terkenal, termasuk Bilik Coklat, Wonkavision Studios, dan Bilik Fizzy Lifting Drink, serta yang baru, tidak pernah dilihat di bilik kilang.</p><p> • Muzik dan watak abadi – termasuk Oompa Loompas, Charlie, Veruca Salt, Mike Teevee dan seluruh kru dalam permainan coklat hebat!</p><p> • Mengumpul Beg Gula untuk membuat bahan bakar bahan-bahan gula-gula yang luar biasa seperti mesin Scrumdiddlyumptious yang jarang ditemui, dan dapatkan power-up yang berubah-ubah!</p><p> • Rayakan filem klasik dengan acara khas yang terhad masa.</p><p> • Bersaing dan bekerjasama dengan rakan dan keluarga anda untuk melancarkan Violet Beauregarde untuk keselamatan, menyusun Veruca Salt di bawah pelongsor yang betul, dan menyelamatkan Augustus Gloop dari paip coklat!</p><p> • Memuaskan gigi manis anda dengan permainan gula-gula yang menarik ini.</p><p> • Lihat kilang seperti tidak pernah sebelum – dalam 3D! Hanya miringkan peranti mudah alih anda untuk menggeser sudut kamera permainan atau mengezum masuk untuk menonton Oompa Loompas keras di tempat kerja!</p><p> • Ambil kesempatan dari mod luar talian, dan mainkan perlawanan kegemaran anda tiga permainan pada bila-bila masa, di mana saja, sama ada anda mempunyai sambungan internet atau tidak.</p><p> • Uji kemahiran menyelesaikan teka-teki anda dalam permainan yang hampir sama percuma ini!</p><p> Muat turun perlawanan kami 3 permainan teka-teki! Puaskan keinginan gula-gula anda dan muat turun permainan teka-teki ajaib 3 ini!</p><p> Permainan ini bebas untuk bermain; Walau bagaimanapun, pembelian dalam apl tersedia untuk kandungan tambahan dan mata wang dalam permainan. Pembelian dalam aplikasinya berkisar antara $ 0.99 hingga $ 99.99 USD. <br /> Penggunaan aplikasi ini ditadbir oleh Syarat Perkhidmatan Zynga, ditemui di <a href= http://www.zynga.com/legal/terms-of-service.

Untuk maklumat tentang bagaimana Zynga menggunakan data peribadi, sila baca dasar privasi kami di http://www.zynga.com/privacy/policy.

Mod:
– Kehidupan tanpa had
– Boosters Unlimited

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.wonkamatch 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/pkzy3uc4r6fz

Cermin:

http://suprafiles.net/72c4g5p3w58o

.
Offline mod Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games Full Pro