Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games

Angry Birds Match v1.3.0 [Mega Mod]
Keperluan: 5.0 dan ke atas
Tinjauan: Memadan memenuhi Hatchlings dalam perlawanan baru 3 teka-teki comel. The Hatchlings hanya mahu pesta, tetapi mereka dipisahkan oleh piggies cuai! Buat perlawanan untuk mencari semua Hatchlings dan dapatkan pesta ini!

Hantarkan kepada babi untuk hujan di perarakan burung, tetapi dengan bantuan Burung Marah, Merah, Bom, dan Chuck, Anak-anak Hatchlings hanya dapat kembali ke pesta! Walau bagaimanapun, ia akan mengambil banyak padanan, pelbagai jenis pakaian, dan juga bantuan dari anda. Memadankan item dalam kumpulan tiga atau lebih untuk pop piggies dan mendapatkan Hatchlings semua bersiap untuk bersenang-senang!

CIRI-CIRI:
– Perlawanan sederhana, menyeronokkan, dan kasual tiga permainan!
– Padankan 4 item atau lebih dan bawa Angry Birds!
Lebih dari 350 tahap yang menyeronokkan dan mencabar, dan banyak lagi yang akan datang!
– Teka-teki yang mencabar yang berbeza menanti – babi pop, mengumpul ramuan yang lazat dan banyak lagi!
– Cari anak buah untuk mendapatkan hadiah berharga! untuk mencuba pakaian baru, atau hanya mengucapkan halo!
– Gunakan Boosters yang sejuk untuk menjadi yang terbaik walaupun tahap paling menonjol.
– Berhubungan dengan Facebook untuk menyegerakkan kemajuan anda!
– Main luar talian!
– Amaran : Tahap kritikal yang keterlaluan.

Perlu bantuan? Lawati halaman sokongan kami, atau hantarkan mesej kepada kami! https://support.rovio.com/

Match Angry Birds adalah percuma untuk dimainkan, tetapi terdapat pembelian dalam aplikasinya yang tersedia.

Syarat Penggunaan: http://www.rovio.com/eula
Bahagian Privasi: http://www.rovio.com/privacy
Permainan ini mungkin termasuk:
– Pautan langsung ke laman web rangkaian sosial yang bertujuan untuk penonton berumur 13 tahun.
– Pautan langsung ke internet yang boleh membawa pemain jauh dari permainan dengan potensi untuk melayari laman web mana pun.
– Pengiklanan produk Rovio dan juga produk dari rakan kongsi pilihan.
– Pilihan untuk membuat pembelian dalam aplikasinya. Pembayar bil harus sentiasa dirujuk terlebih dahulu.
– Permohonan ini mungkin memerlukan sambungan internet dan caj pemindahan data berikutnya mungkin dikenakan. Selepas muat turun awal, kandungan tambahan akan dimuat turun dan ini mungkin termasuk caj data. "

APA YANG BARU

Bersedia untuk mengangkat hatchling kuno yang baik! Buckaroos kecil ini menganjurkan pameran daerah untuk umur. Ada akan muzik negara, dan makanan goreng, dan banyak perhotelan di selatan.
– Bertemu 3 Hatchlings baru.
– Kumpulkan 9 pakaian negara yang baru.
– Mengambil bahagian dalam 9 acara dengan lebih 200 tahap + Mod Cabaran.

Hacks:
1. Kehidupan tanpa had
2. Syiling Tanpa Hadaran
3. Permata Tanpa Hadar
4. Red dan Chuck Boosters yang tidak terhad
5. Boosters Bom Unlimited
6. Boosters Bom Red Chuck yang tidak terhad
7. Terence Boosters tanpa had
8. 100 Bergerak

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.abmatch3

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/38os6r1fmm7g

Cermin:

https://dailyuploads.net/tjk3ti116rk1

.
Offline mod Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Undersea Match & Build v1.0.5 [Mod] – Android Games Full Pro

Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games

Adventure Sweet Willy Wonka's -A Match 3 Game v1.1.784 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: Kunci kilang adalah milik anda! Melangkah ke Kilang Coklat kegemaran anda sepanjang masa untuk permainan tidak seperti yang lain.

 -qE3rnAXLDNErOZC88qHzoc8g8m2uMa59oQlwKmN "class =" ipsImage "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/-qE3rnAXLDNErOZC88qHzoc8g8m2uMa59oQlwKmN5bM77s0jazgwM2PWs-w4nCabQyo=w2490-h450 "width =" 720 "/> [19659005] teka-teki lengkap dengan Encik Willy Wonka sendiri sebagai panduan anda, untuk menyesuaikan Kilang Coklat untuk pembukaan semula besarnya. Menggabungkan keseronokan menukar perlawanan 3 dengan kreativiti penyesuaian semasa anda membuka kunci ikonik dan tidak pernah sebelum dilihat bilik. Mengalahkan teka-teki untuk mendapatkan hebat power-up dan maju melalui kilang. Tidak peduli jika anda mempunyai beberapa minit atau beberapa jam untuk menikmati keseronokan yang hampir sama, Adventure Sweet Willy Wonka adalah permainan 3 perlawanan sempurna untuk membantu anda melarikan diri ke dunia penciptaan anda.</p><p> Selesaikan keajaiban Kilang Coklat Willy Wonka dengan pertandingan scrumdiddlyumptious 3 ciri-ciri:</p><p> • Menakluk teka-teki untuk membuka kunci dan menyesuaikan ruang yang banyak yang tidak dapat dilupakan di Kilang Coklat yang terkenal, termasuk Bilik Coklat, Wonkavision Studios, dan Bilik Fizzy Lifting Drink, serta yang baru, tidak pernah dilihat di bilik kilang.</p><p> • Muzik dan watak abadi – termasuk Oompa Loompas, Charlie, Veruca Salt, Mike Teevee dan seluruh kru dalam permainan coklat hebat!</p><p> • Mengumpul Beg Gula untuk membuat bahan bakar bahan-bahan gula-gula yang luar biasa seperti mesin Scrumdiddlyumptious yang jarang ditemui, dan dapatkan power-up yang berubah-ubah!</p><p> • Rayakan filem klasik dengan acara khas yang terhad masa.</p><p> • Bersaing dan bekerjasama dengan rakan dan keluarga anda untuk melancarkan Violet Beauregarde untuk keselamatan, menyusun Veruca Salt di bawah pelongsor yang betul, dan menyelamatkan Augustus Gloop dari paip coklat!</p><p> • Memuaskan gigi manis anda dengan permainan gula-gula yang menarik ini.</p><p> • Lihat kilang seperti tidak pernah sebelum – dalam 3D! Hanya miringkan peranti mudah alih anda untuk menggeser sudut kamera permainan atau mengezum masuk untuk menonton Oompa Loompas keras di tempat kerja!</p><p> • Ambil kesempatan dari mod luar talian, dan mainkan perlawanan kegemaran anda tiga permainan pada bila-bila masa, di mana saja, sama ada anda mempunyai sambungan internet atau tidak.</p><p> • Uji kemahiran menyelesaikan teka-teki anda dalam permainan yang hampir sama percuma ini!</p><p> Muat turun perlawanan kami 3 permainan teka-teki! Puaskan keinginan gula-gula anda dan muat turun permainan teka-teki ajaib 3 ini!</p><p> Permainan ini bebas untuk bermain; Walau bagaimanapun, pembelian dalam apl tersedia untuk kandungan tambahan dan mata wang dalam permainan. Pembelian dalam aplikasinya berkisar antara $ 0.99 hingga $ 99.99 USD. <br /> Penggunaan aplikasi ini ditadbir oleh Syarat Perkhidmatan Zynga, ditemui di <a href= http://www.zynga.com/legal/terms-of-service.

Untuk maklumat tentang bagaimana Zynga menggunakan data peribadi, sila baca dasar privasi kami di http://www.zynga.com/privacy/policy.

Mod:
– Kehidupan tanpa had
– Boosters Unlimited

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.wonkamatch 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/pkzy3uc4r6fz

Cermin:

http://suprafiles.net/72c4g5p3w58o

.
Offline mod Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Willy Wonka’s Sweet Adventure –A Match 3 Game v1.1.784 [Mod] – Android Games Full Pro

Sir Match-a-Lot: Match 3 Game v1.23.1 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Sir Match-a-Lot: Match 3 Game v1.23.1 [Mod] – Android Games

Sir Match-a-Lot: Match 3 Game v1.23.1 [Mod]
Keperluan: 4.0.3 dan ke atas
Gambaran: rangsangan yang menarik! Menyelesaikan teka-teki yang menyeronokkan & ajaib dalam usaha untuk menyelamatkan kerajaan. Squish, pop dan letupan kepingan permata yang cantik untuk mewujudkan perlawanan yang kuat. Mengejar bos dengan melengkapkan papan teka-teki khas.

 GUEhOLCbg3UjYPL2H4Ya5_2loAKj5buHYrDZzswJ "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/GUEhOLCbg3UjYPL2H4Ya5_2loAKj5buHYrDZzswJrbQ4egx8GA2hNu3cndT8kCfxBoI=w2484-h600 "width =" 375 "/> [19659005] pengembaraan Sweet dalam pemadanan menanti anda dalam permainan teka-teki ADDICTIVE & FUN!</p><p> Teka-teki yang lazat <br /> • Menghancurkan kepingan permata seperti epal berair dan labu yang lazat <br /> • Kumpulkan kekunci, perlawanan kunang-kunang, dan penjahat letupan lebih banyak perlawanan yang anda buat!</p><p> Matching Heroic <br /> • Memadankan jalan anda melalui lebih daripada sedozen tanah unik <br /> • Letupan melalui Daerah Naga <br /> • Main pintar untuk melepaskan Lost Island <br /> • Rides percuma? Tidak dalam Karnival Haunted!</p><p> Pertandingan Menarik yang Menarik 3 Meningkatkan <br /> • Tandan letupan kepingan teka-teki dengan meningkatkan dinamit dinamik <br /> • Jubin menghancurkan dengan rangsangan cascade yang kuat <br /> • Pop semua blok menggunakan rangsang kilat yang menakjubkan <br /> • Tanah baru rangsangan baru & unik!</p><p> Padankan Lebih Pantas dengan Pakaian <br /> • Memperkenalkan OUTFITS! Satu lagi spin unik pada strategi permainan teka-teki dan bonus! <br /> • Gerakkan percuma dengan gear Firefighter <br /> • Bonus emas dengan pakaian Dinosaur <br /> • Bonus skor dengan kostum Samurai <br /> • Strategi adalah kunci semasa memilih pakaian yang sesuai untuk lembaga</p><p> Bermain dengan bos jahat! <br /> • Sesuaikan kemahiran menyelesaikan teka-teki anda terhadap bos di arena <br /> • Mainkan dada harta karun penuh dengan hadiah <br /> • Dapatkan pakaian khas</p><p> Nikmati keseronokan Match 3 dalam dunia permainan tidak seperti yang lain. Sertai Sir Match-a-lot, ksatria kecil yang memiliki pedangnya bersedia untuk mengalahkan sebarang teka-teki. Melengkapkan pencarian yang unik, berkumpul sekutu-sekutu dan sekaligus menawan bos jahat dalam permainan yang hampir sama dengan pertandingan abad pertengahan ini. Muat turun Sir Match-a-lot dan mulakan perjalanan Match-3 wira anda hari ini!</p><p> FACEBOOK: <a href= http://www.facebook.com/SirMatchALot
TWITTER: @sirmatchalot
INSTAGRAM: @sirmatchalot

APA YANG BARU

Kemas kini sekarang dan bersiap sedia untuk mencapai bintang! Kemas kini ini adalah satu yang anda akan suka bulan dan kembali!

Kami ada di sini untuk membantu! Semak: https://www.bigfishgames.com/help/sirmatchalot

Hacks:
– Kehidupan Infinite (Jika Anda Mulakan Tahap 1)
– Gold Infinite (Jika Anda Mulakan Tahap 1)
– Boosters Infinite (Hanya Beli Satu Kali)

TIDAK -> Pasang Permainan – Terbuka – Pilih Pelayan Lokal & Tahap Awal 1
Jika Anda Memasang prev prev saya. mod maka tidak perlu Mula tahap 1

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigfishgames.sirmatchgoogle 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/b6s8y2uiuq2z

Cermin:

http://suprafiles.net/pspt1ka86n5i

.
Offline mod Sir Match-a-Lot: Match 3 Game v1.23.1 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Sir Match-a-Lot: Match 3 Game v1.23.1 [Mod] – Android Games Full Pro

Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod]

Free Unduh Download Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod]

Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod]
Keperluan: 4.0.3 dan ke atas
Gambaran: Ahoy, matey! Tetapkan belayar pada pengembaraan epik dalam perlawanan akhir 3 harta karun!

 7zicOt1XG9UfbOrCn7_3Y9XFwjNxzJaErwCPjFxE "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/7zicOt1XG9UfbOrCn7_3Y9XFwjNxzJaErwCPjFxEutHPi1M5LQStp8k393ycUKLqIxY=w2490-h600 "width =" 338 "/> [19659005] Sertai Piper dan Crew lanun beliau pada pengembaraan teka-teki swashbuckling ketika anda menemukan pulau-pulau misterius pecah dengan perlawanan menyenangkan 3 cabaran dan rampasan. Pertukaran rompakan anda untuk pelbagai hadiah yang mengagumkan dan menyesuaikan kapal anda untuk menghadapi terhadap teman-teman ... atau Ratu Pirate Queen! bermain, dengan kandungan baru ditambah dengan kerap, jadi langkah naik dan memburu harta karun!</p><p> Pencarian epik lengkap dan buka kunci Khazanah Legenda! <br /> Pimpu kapal anda dan berdiri keluar dari armada! <br /> Nikmati lima cara unik untuk bermain … dan banyak lagi yang akan datang! <br /> Menggali Treasure Tersembunyi dan isi peti anda dengan emas! <br /> Perlumbaan menentang rakan-rakan dan permaisuri Pirate Queen! <br /> Menyelam cove Mermaid untuk mendapatkan Mutiara Tersembunyi! <br /> Duelkan awak buaya Ratu Pirate untuk mempertahankan kapal anda! <br /> Ambil Loot, isi dada anda dengan rampasan, dan memerintah lautan!</p><p> Bolehkah anda menjadi lanun paling terkenal di tujuh lautan ?!</p><p> APA YANG BARU</p><p> • Kemas kini hari ini untuk menetapkan kursus untuk pengembaraan! <br /> • Pembetulan pepijat dan prestasi yang lebih baik untuk pengalaman permainan yang lebih baik</p><p> Hacks: <br /> 1.) Nilai Ganjaran Tinggi (lihat khazanah) <br /> 2.) Tawaran Istimewa- <br /> 3.) Iklan-</p><p> <strong> Aplikasi ini tidak mempunyai iklan </strong></p><p> <span style= Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outplayentertainment.booty_quest 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/jrcs2susf45n

Cermin:

http://suprafiles.net/le8a0i3lcy0k

.
Offline mod Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod] Latest Version
Mod free Booty Quest – Pirate Match 3 v1.17.1 [Mod] Full Pro

Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games

Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod]
Keperluan: 4.0.3 dan ke atas
Gambaran: Match Candies Magical dengan OVER 5 JUTA PELAYAN DUNIA!

 b18Tn3aqarTMhBEhHx3aUyCdCkHH3cbf3s1MehaO "class =" ipsImage "height =" 600 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/b18Tn3aqarTMhBEhHx3aUyCdCkHH3cbf3s1MehaOdIokQfyozAZf8klOgIx-sRzx2w=w2471-h600 "width =" 338 "/> [19659005] Cabar diri anda kepada beribu-ribu dari PUZZLE DELICIOUS dalam permainan GAME MATCH MAGIC 3 yang mengagumkan! Bergabung dengan Candice, seorang penyihir perantis, dan Cookie, anak kucing yang comel, melalui sebuah tanah yang indah di perayaan manis! Dari kegilaan marshmallow ke air terjun coklat, cari pengembaraan yang paling tasti!</p><p> Nikmati GAME PERCUMA ini dengan anda sendiri atau dengan kawan-kawan, dengan menyesuaikan permen berwarna-warni yang menarik, dan kraf kerajinan untuk meletupkan jalan ke bahagian atas! Melatih otak anda dengan pelbagai teka-teki yang membingungkan, melancarkan bunga api yang memukau, dan MENANGKAN HADIAH MENCARI! Putar roda harian untuk menuntut ganjaran percuma dan meningkatkan kemajuan anda ke peringkat seterusnya.</p><p> MUAT TURUN SEKARANG DAN SENANG:</p><p> • 1,000 peringkat hebat yang menyeronokkan! <br /> • Melarikan diri ke dunia candilicous yang menetas dengan kek krim, jeli berair, soda manis, dan lollipop yang indah! <br /> • Buka kunci penampilan baru yang manis dengan Wardrobe Wardes! <br /> • Mengelakkan penyihir rumit, Trixie, dalam pertempuran gula-gula ajaib! <br /> • Sambung ke Facebook untuk menyegerakkan kemajuan anda di seluruh peranti! <br /> • Jejaki dan bandingkan kemajuan anda dengan rakan Facebook anda!</p><p> Lawati <a href= https://craftycandy.zendesk.com jika anda memerlukan bantuan!

Ikuti kami untuk mendapatkan berita dan kemas kini;

facebook.com/CraftyCandy
Twitter @CraftyCandy
http://Outplay.com/

Bersenang-senang bermain Candy Krafty!

APA YANG BARU

Crafty Candy mendapat rupa baru yang manis! Kini lebih mudah untuk mengikuti keseronokan!

Menara swirling sponge yang penuh dengan krim kelihatan sebagai Candice bergerak melalui peninggalan Red Velvet. Penuaian yang beraneka daripada strawberi bersalut gula kemudian muncul di dalam peri buah tanah.

– 20 tahap baru dalam Reruntuhan Merah Velvet!
– Lebih 20 lagi datang dalam Strawberry Fields!
– 2,450 peringkat hari ini, 2,470 minggu depan!

Hacks:
1.) Kerajinan tak terhingga + (bermain lvl 15 yang lalu)
2.) pembelian booster +

(+) semua item bernilai tinggi

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outplayentertainment.candywitch 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/qxj10ei7mcef

Cermin:

http://suprafiles.net/ihkqx0efzhtu

https://dropapk.com/7w3m1jevwprz

.
Offline mod Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Crafty Candy – Match 3 Adventure v1.68.0 [Mod] – Android Games Full Pro