Photo Finish Horse Racing v86.04 [Mod] – Android Games

Free Unduh Download Photo Finish Horse Racing v86.04 [Mod] – Android Games

Photo Finish Horse Racing v86.04 [Mod]
Keperluan: 4.1 dan ke atas
Gambaran: *** Siri lumba kuda terbaik di telefon bimbit! ***
Bolehkah anda memenangi Piala dan mengambil Crown of Horse Racing? Quest telah bermula!

 PkdxRmvknaXom7zYhLaZIFUslO2HmIAt3Uh0gOI7 "class =" ipsImage "height =" 450 "src =" https://lh3.googleusercontent.com/PkdxRmvknaXom7zYhLaZIFUslO2HmIAt3Uh0gOI7OEsD7SuQNUCV3TQdqynSH8jSyDg=w2485-h450 "width =" 800 "/> [19659005] Sewa joki, melatih anda kuda, dan bersaing dalam pelbagai kaum dari derby tempatan sepanjang jalan untuk memenangi usaha untuk Piala! Foto Finish Horse Racing adalah simulasi bangsa kuda yang muktamad, yang memaparkan animasi, grafik bintang, permainan ketagihan dan persaingan sengit. kehidupan joki, pemilik, dan</p><p> penonton di Sukan Raja!</p><p> Main perlumbaan pantas dalam minit ganti, atau pergilah dengan cara melalui derby utama untuk memenangi Piala!</p><p> CHAMPIONSHIPS: <br /> Peladang, Joki, Juara Piala. Triple peranan, tiga kali menyeronokkan. Adakah semuanya dalam Foto Selesai Perlumbaan Kuda! <br /> Mempunyai impian Kentucky? Cita-cita Belmont? Niat untuk Epsom? Mulakan usaha perlumbaan anda sekarang! <br /> Adakah anda akan mendapat mahkota sebagai Juara? Membiakkan kuda berkaliber untuk memenangi <br /> Meningkat dalam pangkat hingga ke hari – hari anda berlumba di derby! Dapatkan stabil dan pergi!</p><p> BREEDING: <br /> Kembangkan stabil dan membiakkan jantan megah! <br /> Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi peternak terbaik? Membiak yang terbaik untuk mengalahkan yang terbaik! <br /> Buatlah tempat yang stabil untuk kuda terpantas!</p><p> PENGALAMAN RACING: <br /> Triple ganjaran anda dalam kepentingan dalam talian! <br /> Grafik begitu baik anda akan fikir anda berlumba dalam VR! <br /> Perlumbaan setiap hari untuk mencapai kejayaan kejayaan! <br /> Perlumbaan dalam talian terhadap pemain dari Belmont ke Epsom!</p><p> Nah, apa yang anda tunggu? Anda tidak memulakan pencarian untuk mahkota!</p><p> * SILA AMBAH! Foto Finish Horse Racing adalah percuma untuk bermain, tetapi ia mengandungi barang-barang yang boleh dibeli untuk wang sebenar. <br /> Bertemu pemain lain dan mengetahui lebih lanjut mengenai Photo Finish Horse Racing: <br /> * Facebook: <a href= http: // www.facebook.com/photofinishgame
* Twitter: @photofinishgame (http://twitter.com/photofinishgame)
* Dasar Privasi: http://bit.ly/ThirdTimePRIVACY
* Terma Perkhidmatan: http://bit.ly/ThirdTimeTOS
Nota: Kentucky, Belmont, dan Epsom adalah contoh bandar-bandar dan menyatakan pemain-pemain kami telah bermain. Tiada perlumbaan berlaku di Kentucky, Belmont, atau Epsom. VR tidak disokong, walaupun kita suka VR seperti peminat VR seterusnya.

APA YANG BARU

• Pelbagai pembetulan pepijat dan penambahbaikan prestasi

——–
Sila nilaikan Photo Finish dan tinggalkan ulasan! Maklum balas anda membantu kami meningkatkan permainan dan menambah ciri-ciri baru.

Hacks:
1.) Bucks +
2.) Horseshoe +
3.) Tenaga +
4.

(+) tak terhingga

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thirdtime.derbyking 

Muat turun Arahan:

https://dailyuploads.net/p92sm9hxiens

Cermin:

http://suprafiles.net/49ksn9hloho9

https://dropapk.com/j2asmbzz3feb

.
Offline mod Photo Finish Horse Racing v86.04 [Mod] – Android Games Latest Version
Mod free Photo Finish Horse Racing v86.04 [Mod] – Android Games Full Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *